marmelada Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Kαλησπέρα, στα ΧΡ μια μέρα στα ξαφνικά δεν δούλευε το ALT+SHIFT για την αλλαγή γραμματοσειράς από ελληνικά σε ξένα. Τωρα γίνεται μόνο μηχανικά ....πώς να το ξανακάνω να δουλέψει? Εχω λυσσάξει....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 χμμ για κοιτα στο start> control panel> regional and language options> languages> details> key settings οτι το switch between input languages ειναι left alt+shift ή αλλιως βαλτο.
marmelada Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 nai akriwos aftos einai tsekarismeno alla den to kani....mono an to kano manual , na klikaro stin glossa pano... kamia idea kaneis????
prostyxos13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 τα πλήκτρα ξεχωριστά το καθένα λειτουργούν ?
Viperv80 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ έχω πάθει το ίδιο και έκανα μαπ τα ελληνικά στο αλτ+κτρλ+1 και τα αγγλικά στο αλτ+κτρλ+2 και τώρα παίζω με αυτά... κάτι γίνεται με την μπάρα γλώσσας γιατί αν την κλείσω και την ξαναανοίξω δουλεύει κανονικά το αλτ+σιφτ...
BLISS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 sorry pou 8a 3efugw ligo, alla epeidh exw ena paremferes problhma: h enallagh glwssas leitourgei me to keyb, alla e3afanisthke h endei3h sto tray. De mporw na 8umh8w pws na thn energopoihsw kai pali gia na fainetai sto tray... Pou brisketai to sxetiko option? 10q
AlexNet Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 An kaneis ena search 8a deis oti kati den paei kala me tom IE 7 k tin enallagi glwsswn. K egw to idio provlima exw..
zack_3367 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Το ιδιο προλημα εχω και εγω το τελευταιο καιρο.Δεν δουλευει η αλλαγη γλωσσας με Alt+Shift αν και εχω IE 6.Το μονο που δουλευει ειναι για μια μονο αλλαγη το δεξι ALT+Shift απο αγγλικα σε ελληνικα.Επισης αλλαζει γλωσσα κανοντας κλικ στο συμβολο γλωσσας κατω στη μπαρα εργασιας και κλικαροντας την γλωσσα που θελεις.Τι να φταιει δεν μπορω να καταλαβω.Μηπως καποια καθαριστικα registry που εχω βαλει τελευταια καναν τη ζημια?
zack_3367 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Τελικα το προβλημα ηταν του πληκτρολογιου.Αλλαξα τη ρυθμιση σε control+shift και ολα τωρα δουλευουν σωστα.Μαλλον εφταιγε το πληκτρο του Alt το οποιο σε αλλες δουλειες εκανε σωστα τη δουλεια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.