Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά δεν δουλεύει το Alt+shift

marmelada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα,

στα ΧΡ μια μέρα στα ξαφνικά δεν δούλευε το ALT+SHIFT για την αλλαγή γραμματοσειράς από ελληνικά σε ξένα. Τωρα γίνεται μόνο μηχανικά ....πώς να το ξανακάνω να δουλέψει?

Εχω λυσσάξει.... :(

Δημοσ.

χμμ για κοιτα στο start> control panel> regional and language options> languages>

details> key settings οτι το switch between input languages ειναι left alt+shift ή αλλιως βαλτο.

Δημοσ.

Και εγώ έχω πάθει το ίδιο και έκανα μαπ τα ελληνικά στο αλτ+κτρλ+1 και τα αγγλικά στο αλτ+κτρλ+2 και τώρα παίζω με αυτά... κάτι γίνεται με την μπάρα γλώσσας γιατί αν την κλείσω και την ξαναανοίξω δουλεύει κανονικά το αλτ+σιφτ...

Δημοσ.

sorry pou 8a 3efugw ligo, alla epeidh exw ena paremferes problhma:

h enallagh glwssas leitourgei me to keyb, alla e3afanisthke h endei3h sto tray.

De mporw na 8umh8w pws na thn energopoihsw kai pali gia na fainetai sto tray...

Pou brisketai to sxetiko option?

10q

Δημοσ.

Το ιδιο προλημα εχω και εγω το τελευταιο καιρο.Δεν δουλευει η αλλαγη γλωσσας με Alt+Shift αν και εχω IE 6.Το μονο που δουλευει ειναι για μια μονο αλλαγη το δεξι ALT+Shift απο αγγλικα σε ελληνικα.Επισης αλλαζει γλωσσα κανοντας κλικ στο συμβολο γλωσσας κατω στη μπαρα εργασιας και κλικαροντας την γλωσσα που θελεις.Τι να φταιει δεν μπορω να καταλαβω.Μηπως καποια καθαριστικα registry που εχω βαλει τελευταια καναν τη ζημια?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα το προβλημα ηταν του πληκτρολογιου.Αλλαξα τη ρυθμιση σε control+shift και ολα τωρα δουλευουν σωστα.Μαλλον εφταιγε το πληκτρο του Alt το οποιο σε αλλες δουλειες εκανε σωστα τη δουλεια του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...