PROFIL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 magkes pexnidara paixteto oposkadipote telio poli xaraktires telia grafika den to variese pote
snik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 kalo den leo alla eprepe na eixe kai merikous allous kai na vgalei kapoious asxetous xaraktires
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Το ότι έχει τον Ghost Rider είναι αρκετό για μένα. Αλλά άκουσα ότι δεν έχει Hulk? Κρίμα...
tonypapadovic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Πολύ καλό!Στα χνάρια του X-Men Legends II αλλά καλύτερο λόγω concept και χαρακτήρων. Πράγματι δν έχει Hulk. Δεν το έχω προχωρήσει πάρα πολύ, λογικά τελειώνω την Act 1. Ξεκλείδωσα τον Dr. Strange μέχρι στιγμής. Αφού το προχωρήσεις λίγο σου ζητά να φτιάξεις μια ομάδα (σαν μόνιμη ας πούμε) και να της δώσεις όνομα! Εμένα η δικιά μου είναι: Iron Man, Wolvie, Human Torch, Ice Man. Αν παίζεις με αυτούς κερδίζουν reputation και άλλα bonuses ώστε να λειυουργούν καλύτερα σαν ομάδα. Αυτό βέβαια το κάνει και απο μόνο του, εφ' όσον επιλέξεις π.χ. τους Fantastiv Four ή τους Avengers (έναν έναν φυσικά). Και άλλα πολλά πολλά καλούδια...Must have για comic fans!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.