Προς το περιεχόμενο

jetpack sos-sos-sos !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοι φιλοι SOS

Εχω το εξης προβλημα ( και εχω σκασει στην κυριολεξια ) :

Αγορασα το Jetpack384 και η γραμμη ADSL εχει ενεργοποιηθει απο 1-11-2006 . Δυστυχως ομως ενω συνδεω κανονικα το splitter και εγκαθιστω το Modem (zxdsl852) , οταν συνδεω το splitter με το Modem τοτε "πεφτουν" τα τηλεφωνα του σπιτιου και ουτε η συνδεση ADSL δουλευει .Μολις αποσυνδεσω το modem απο το splitter τοτε τα τηλεφωνα του σπιτιου μετα απο λιγο επανερχονται (εχω γραμμη ISDN με το γνωστο Netmod ).

Αναγκαστηκα να καλεσω τεχνικο του ΟΤΕ ο οποιος διεπιστωσε οτι εχω κανει τις συνδεσεις κανονικα (και με χρεωσε για ασκοπη κληση αλλα αυτο δεν με απασχολει ) .Το συμπερασμα του ειναι οτι ειναι χαλασμενο το Modem . Εδω ομως αρχιζουν τα περιεργα . Δοκιμαζω ιδιο Modem που λειτουργει σε σπιτι φιλου και παλι τα ιδια !!!

Αδιεξοδο λοιπον και καθε βοηθεια ειναι δεκτη .

Μονο μη μου πειτε οτι οι συνδεσεις ειναι λαθος γιατι εχουν ελεγχθει και ειναι σωστες .

Δημοσ.
ελλατωματικο spliter το εχει παθει και φιλος μου με Jetpack

Ακριβως. Παρε άλλο splitter. Αυτός που δινουν είναι για PSTN. Εμένα η Altectelecoms μου εστειλε με courier αλλον (speedtouch) οταν επικοινωνησα μαζί τους και τους ανεφερα το πρόβλημα (ακριβως ιδιο με το δικο σου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...