madpkar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 skeftomai na parw kapoio asyrmato mouse kai pliktrologio.aksizei ton kopo i kathe treis kai ligo tha eimai gia fortisi?kapoios pou exei idi na mou pei.. thanx a priori
HamerZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Εδώ και χρόνια έχω το Microsoft Wireless Natural Multimedia (όταν είχε πρωτοβγεί) και παράπονο είχα μόνο από το ποντίκι (εντελός άχρηστο). Μόνο με επαναφορτιζόμενες και καθημερινή χρήση για ώρες δεν έχω παράπονο. Κρατά κάμποσους μήνες πριν χρειαστούν επαναφόρτιση.
deathlok Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 εγώ ακριβώς το ανάποδο το ποντίκι μήνες το πληκτρολόγιο τις καταπίνει.
wert Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Εγώ έχω το Microsoft Wireless comfort δέκα μήνες σχεδόν και δεν έχω αλλάξει μπαταρίες και πρόβλημα κανένα. Ενα ασύραματο ποντίκι που το συνόδευε εξαφανίστηκε στον πρώτο μήνα. Δεν ξέρω πως. Απλά εκεί που καθόταν και χωρίς να το χρησιμοποιώ καθόλου αφού έχω ένα της logitegh τελικά χάλασε καθήμενο.
spirosta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Εγώ έχω το Wireless Desktop Elite... Το πληκτρολόγιο με καινούργιες energizer είναι τώρα 20 μήνες και με αρκετή χρήση και gaming.. (από τις 8/3/05) Στο ποντίκι έχω απαναφορτιζόμενες κάποιες που μου χάρισαν και είναι NiCd 1000mAh και τελειώνουν κάθε 1-2 μήνες.
S2Katana Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Εγω παντως 1 φορα το χρονο τις αλλαζω, με καθημαρινη χρηση min 2hr.
sifounas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 κατα καιρούς έχω χρησιμοποιήσει διάφορα wireless πληκτρολόγια, Mice όχι γιατί είναι βαριά με τη μπαταρία μέσα και δε μπορώ να τα συνηθήσω. Λοιπόν γενικά τα πληκτρολόγια τρώνε σχετικά εύκολα τις μπαταρίες, εξαρτάται απο την χρήση πάντα. Τα καλύτερα σε κατανάλωση πιστεύω είναι Microsoft kai Logitech.
Kazushi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 skeftomai na parw kapoio asyrmato mouse kai pliktrologio.aksizei ton kopo i kathe treis kai ligo tha eimai gia fortisi?kapoios pou exei idi na mou pei..thanx a priori Eίχα Logitech και τώρα Microsoft, στα πληκτρολόγια η μπαταρία κράταγε, στα ποντίκια τις ξέσκιζε !! Συμβουλή: βρες με επαναφορτιζόμενο ποντίκι !
Members gsarig Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Κι εμένα στο Logitec που έχω εδώ και 4 μήνες, το πληκτρολόγιο λειτουργεί ακόμη με τις μπαταρίες που έβαλα την πρώτη φορά, στο ποντίκι όμως τις αλλάζω σχεδόν κάθε μήνα.
agpr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Microsoft wireless comfort: το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δουλεύουν περίπου έξι μήνες. Ελπίζω τις μπαταρίες να μην τις πετάτε στα σκουπίδια.
sloth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Φίλε ένα έχω καταλάβει. Όποιο ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech και να πάρεις δε θα έχεις κανένα πρόβλημα όσον αφορά τις μπαταρίες. Έχω αλλάξει 3. Στα πρώτα 2 δεν άλλαξα ποτέ μπαταρίες, ενώ αυτό που έχω τώρα έχει τις πρώτες του εδώ και 1.5 χρόνο (ναι είναι αλήθεια). Για ποντίκι δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί και τα 3 που απέκτησα μαζί με τα πληκτρολόγια είναι μέσα σε ένα συρτάρι, εδώ και 4-5 χρόνια Cordless = Logitech .&-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.