don_stefanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 re paidia exw mia DDR PC400 512 mb kai mia JetRam 512 mb DDR PC3200-400 einai simvates;to pc mou anagnwrizei oti exw 1 gb mnimi alla mou eipe enas filos texnikos oti iparxei sfalma sindesis. mipws thelei kamia rithmisi to bios; to kalitero einai 2 ram akrivws idies ...px idias etairias ktl thanx a priori
tsakonas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 PC400 den uparxei... kai oi duo einai idies....DDR max exei PC3200 sta 400 ...twra an den pezoun se dual channel mode einai allo afto...pantws den tha xeis kanena provlima...o texnikos den katalavenw ti ennoei pantws.....
lostson Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Συνήθως οι KINGSTON παρουσιάζουν προβλήματα ασυμβατότητας με άλλες
BalDwin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάντως έχω kingston DDR PC3200-400 και JetRam DDR PC3200-400 και δεν παίζει dual.Αλλά είναι η μια single sided και η άλλη dual sided,διαφορετικά dimm δηλαδή,σιγά μην έπαιζαν dual..
ribo7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 BalDwin μόλις χθες αγόρασα μία Trascend JetRam DDR DIMM PC3200-400 και όπου να' ναι θα την προσθέσω στη ήδη υπάρχουσα Kingston DDR στα 400 MHz. Λες αν έχω πρόβλημα συμβατότητας? Αν είναι να μη την ανοίξω καν να πάω να την αλλάξω! (Βέβαια στο πλαίσιο μου είπαν δεν έχουν Kingston!). Αλλιώς τί ρύθμιση χρειάζεται? Το single sided που λες που το καταλαβαίνω? Αν τη βάλω και δω ότι έχω τελικά 1 GB, είμαι καλυμμένος? Ευχαριστώ!!
BalDwin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 1 GB θα έχεις ούτως ή αλλώς,αλλά θα τρέχουν οι μνήμες σε single channel mode και όχι σε dual channel mode(μπορείς να το διαπιστώσεις με την εφαρμογούλα CPUZ).Single sided RAM είναι το στικάκι που είναι καλυμμένο μόνο από τη μια πλευρά του με τα μαύρα κυκλώματα της μνήμης και όχι και στις δύο πλευρές της. Το πλαίσιο στάνταρ έχει ή μπορεί να σου φέρει kingston,έστω και μετά παραγγελία,αλλά είναι λίγο πιο ακριβή. Αν πάντως είσαι Θεσσαλονίκη μπορούμε να ανταλλάξουμε για να παίζει dual και στους 2..
ribo7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δεν είμαι Θεσσαλονίκη δυστυχώς.. Η εφαρμογή CPUZ τί είναι? Θα την βάλω τώρα και ότι γίνει.. Ο τύπος στο πλαίσιο μου είπε δεν έχει Kingston.
ribo7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Την έβαλα! Μου την αναγνωρίζει και έχω πλέον 1 Gb RΑΜ! Ελπίζω να δω διαφορά! Τελικά αυτή που είχα ήταν dual sided ενώ αυτή που πρόσθεσα τώρα είναι single sided. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.
progx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δεν παίζει τόσο ρόλο η μάρκα για dual channel όσο αν η μνήμη είναι single sided η dual sided. Αν θέλεις δηλαδή dual channel και οι μνήμες σου είναι διαφορετικής εταιρίας θα πρέπει καταρχήν να ρυθμίσεις τα ίδια timings στο bios και για της δυο και εφόσον είναι και οι δυο single η dual sided κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
ribo7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Όπως είπα η μία που είχα ήταν dual sided ενώ αυτή που πρόσθεσα τώρα είναι single sided. Άρα τί ρυθμίσεις χρειάζομαι?
BalDwin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Καμια ρύθμιση,οι μνήμες σου έχουν ίδιους χρονισμούς. Πάρε το CPUZ από εδώ,θα σου δείξει τι παίζει με τις μνήμες σου,την CPU κλπ.
ribo7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 BalDwin έτρεξα το cpu-z και θέλω να postάρω τα αποτελέσματα. Πώς βάζω εικόνα? Την έσωσα με printscreen.
BalDwin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δες εκεί που λέει channels στην πρώτη φώτο:singles τρέχουν.Μη σε απασχολεί όμως,δεν χάνεις και πολλά που δεν τρέχει dual.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.