Προς το περιεχόμενο

Sony PSP help

Super_Sayan_3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πειτε μου οτι μπορω να το κανω με τον πιο απλο τροπο δηλ. με το gta liberty city stories να περασω απο εκει την εκδοση+μετα απλα θα χρειαστει να περναω παιχνιδια ετσι δεν ειναι?σας παρακαλω οποιος γνωριζει ας απαντησει λιγο γρηγορα για να παω να το νιακιασω το απογευμα

Δημοσ.

λοιπον φιλος μπηκα απο το κιν και ειδα το μνμ σου τωρα θα πρεπει καποια στιγμη να παρω το καλωδιο+το pspακι και να το μετατρεψω.ευχαριστωωωωωω

Δημοσ.

καλησπερα.μηπως ξερει κανεις πως μπορουμε να κανουμε τα δικα μας δισκακια σε iso για να παιζουν απο την καρτα μας?

Δημοσ.

mporeis na xrhsimopoihseis to UMD DAX Dumper h ton umd net ripper, analoga ti exeis. gia na kaneis rip se memory stick apey8eias prepei na exeis 2ari stick gia na mhn exeis problhma xwroy, alliws to stelneis apey8eias sto pc mesw usb h wifi (prepei na trexei usbhostfs h nethostfs to pc (px mesw PSPHost)).

Δημοσ.

καλησπερα παιδια λοιπον δοκιμασα να το φτιαξω φιλε μιχαλη με τις ρυθμισεις που μου ελεγες+τιποτα απλα απο 2.50 πηγε 2.71 και μου εμεινε εκει στην 1.50 δεν μπορεσα να το κανω αν μπορεις στειλε μου να το κανω παλι απο την 2.71 στην 1.50 και αν μπορεις οι οδηγιες να εχουν και εικονες η να εχουν ευκολες οδηγιες στα ελληνικα,ξερω ζηταω πολλα αν μπορεις ξαναστειλε μου ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...