Προς το περιεχόμενο

Sony PSP help

Super_Sayan_3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη εχω το ιδιο προβλημα.γιατι καποιος δεν κανει μια μαγκια?καποιος που το εχει κανει απο 2.50 σε 1.50 να μας πει αναλυτικα πως το εκανε+ με ποια προγραμματα για να μπορουμε+εμεις που δεν βγαζουμε ακρη να το κανουμε+να γλυτωσουμε+εμεις αυτα τα 30-40 ?.οποιος μπορεσει+το κανει θα ειναι θεος.ευχαριστω

Δημοσ.

re paidia einai poli aplo.apo 2.5 to pas se 2.71 kai apo 2.71 me to katalilo programma pou kikloforei sto net kai pspgr to kaneis 1.5.epeita bazeis to devhook kai trexoun ta paixnidakia.an den mporeis na baleis monos sou to devhook uparxei kai programma auto install gia ayto

Δημοσ.

ρε φιλος (μιχαλης) στειλε μου ενα μηνυμα στο [email protected] και πες μου σε παρακαλω αναλυτικα τη πρεπει να κανω γιατι οταν κατεβω με τη δευτερα με αδεια μεταθεσως να το κανω σ'ευχαριστω πολυ+αν υπαρχει κινδυνος να μου χαλασει δεν θελω να το ρισκαρω μονος μου αν εχει εστω+μια πιθανοτητα να παθει κατι καλυτερα να δοσω 30 ? να μου το φτιαξουν.αν εχεις την ορεξη κανε μου τη χαρη.ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

καλησπερα.αυριο παω το pspακι για την 1.50 εκδοση 30 ? και αντε γεια ουτε να χανω ωρες στο ιντερνετ και λεφτα.τοσα λεφτα που εχω δωσει θα το ειχα κανει εδω+καιρο και δεν θα το ειχα βαρεθει γιατι psp χωρις games δεν λεει τιποτα.καλο απογευμα

Δημοσ.

An 8es pantws epeidh molis xtes mazepsa ola ta programmatakia klp,an exeis kalwdio syndeshs me to pc,steile mou ena mail na sta steilw ola mazemmena to vradaki me odhgies,alliws kane auto pou nomizeis!

Δημοσ.

eleos re file mou pios apatewnas einai aytos pou sou eipe 50eurw. Dio programmata xreiazesai kai telos. Enan downgrader kai to devhook installer 1.1.1. Kai ta 2 iparxoun se apeira site sto net. Sindeeis to psp ston ipologisti sou trexeis ta programmata kai telos. sta eipa ligo xontrika :D

Δημοσ.

Όποιος βαριέται να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει!!!!

Στο pspgr υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά και όλα τα απαραίτητα downloads,τώρα αν εσύ βαριέσαι να τα διαβάσεις πάνε σκάσε 30-50 ευρώπουλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...