Προς το περιεχόμενο

ποια οθονη?

suspect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:confused: ειμαι αν αναμεσα σε LG L1970HQ & EIZO S1931.LG λογο εγγυηση και EIZO λογο ποιοτηταs.Ειδα απο foroums οι LG πολλα προβληματα :(
Δημοσ.
:confused: ειμαι αν αναμεσα σε LG L1970HQ & EIZO S1931.LG λογο εγγυηση και EIZO λογο ποιοτηταs.Ειδα απο foroums οι LG πολλα προβληματα :(

καταρχην αν διαλεγεις μια οθονη μονο και μονο για την εγγυηση τοτε εισαι λαθος!! το καλυτερο ειναι να της δεις απο κοντα και να διαλεξεις...:-D :-D :-D

userbar223662ux1.gif

Δημοσ.
καταρχην αν διαλεγεις μια οθονη μονο και μονο για την εγγυηση τοτε εισαι λαθος!! το καλυτερο ειναι να της δεις απο κοντα και να διαλεξεις...:-D :-D :-D

userbar223662ux1.gif

Εγω ομωs θελω πανω απο ολα ποιοτητα.και ηEIZO ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ PIXEL.εναs πωλητηs του ΠΛΑΙΣΙΟ μου ειπε οτι τα καμμενα pixel εμφανιζονται μεσα σε 6 μηνεs.μετα απο 6 μηνεs η οθονη ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ προβλημα με pixel ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ?

Δημοσ.

Egw exw LG1915ES kai tin exw panw apo 1 1/5 xrono kai eimai apolita ikanopoiimenos. Episeis 2 filoi mou exoun akribws ti idia othoni kai episeis kai autoi den eixan kanena problima.

Δημοσ.
απο ποιο καλη ποιοτητα για foto και video επεξεργασια γνωριζει κανειs?
Έχω την EIZO s1910 (προγενέστερο μοντελο της EIZO s1931 αν δεν κάνω λάθος) και την αγόρασα με αυτό τον σκοπό: καλή απεικόνιση χρωμάτων για επεξεργασία εικόνας.

Δεν με έχει απογοητεύσει η επιλογή μου: ομοιόμορφη φωτεινότητα, καλή απόδοση χρωμάτων, καλή απεικόνιση των διαβαθμίσεων του μαύρου (συγκριτικά με άλλες TFT).

Βέβαια, με video δεν ασχολούμε :roll:, αλλά όπως είδα η s1931 έχει πιο γρήγορο panel (8ms*), έναντι των 12ms* της s1910.

//* Όπως σημείωσε και ο antonl παρακάτω, το response time τόσο της s1931 όσο και της s1910 είναι 16ms.

Σημείωσε επίσης, πως η EIZO s1931 έχει PVA panel (16,77εκατ. χρώματα) ενώ η LG L1970HQ έχει TN panel (16,2εκατ. χρώματα). 8)

Δημοσ.

...

Βέβαια, με video δεν ασχολούμε :roll:, αλλά όπως είδα η s1931 έχει πιο γρήγορο panel (8ms), έναντι των 12ms της s1910.

...

Η s1931 έχει response 16ms όπως και η s1910 (που έχω κι εγώ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα εξαιτίας του.

suspect κάνε μια βόλτα κι από εδώ -αν δεν το έχεις κάνει ήδη-...

Δημοσ.
Η s1931 έχει response 16ms όπως και η s1910 (που έχω κι εγώ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα εξαιτίας του.

suspect κάνε μια βόλτα κι από εδώ -αν δεν το έχεις κάνει ήδη-...

Έχεις δίκιο! :oops: // πάω για edit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...