Προς το περιεχόμενο

Μουσικό CD απο mp3!

markgio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

Ποιο είναι τι καλύτερο πρόγραμμα για να φτιάξω μουσικό cd απο mp3; To nero 7 με το οποίο τα έκανα μου δημιουργεί ψιλοκολληματάκια...

...και κάτι άλλο... είναι καλύτερο να χρησιμοποιώ music cd;

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μη γραφεις με ταχυτητα 48-52 κλπ με το Nero. Γραψε με 8Χ και ολα θα στρωσουν. 20 λεπτα το καθε CD θα σου παρει και ισως λεω και πολυ.

Δημοσ.

Roxio Easy Media Creator 8 θα πρότεινα για να γράφεις μουσικά CD. Πρακτικά κ εμένα το Nero μου έκανε ψιλοπροβληματάκια κ αναγκάστηκα να το αντικαταστήσω. Με το Roxio όλα κάλα μέχρι τώρα

Δημοσ.

Τι να σου πω,εμενα μια χαρα τα γραφει με 8Χ. Το 7 εχω κι εγω (αν και θελει πεταμα, τοση ωρα που κανει να ανοιξει)

Δημοσ.

Δοκίμασε με αυτό το Portable προγραμματάκι... DeepBurner Free Portable

Εγώ το έχω ως βασικό πρόγραμμα εγγραφής μιας και δεν θέλω τπτ εξελιγμένο, και είναι όλα οκ με τις εγγραφές που έχω κάνει και σε CD και σε DVD...

Δημοσ.

Εγω ειχα το Nero 7 αλλα οταν καταλαβα ποσο μουφα ειναι το ξαναγυρισα στο 6 και ησυχασε το κεφαλι μου.Να φανταστεις δεν μπορουσα να δημιουργησω Audio Cd χωρις να υπαρχει παυση μεταξυ των κομματιων,αν και υπηρχε η επιλογη ,το cd γραφοταν παλι με παυσεις.

Δημοσ.

Nai ontws re paidia giriste sto palio alla stathero nero 6 kai petaxte to nero 7 giati oso paei kai xeirotero ginete eidika sti nea ekdosi 7.5.7.0 poy valane kai blue ray eggrafi kai kala ekei na deis kolimata. Pantws kai to programma easy cd - da extractor parolo poy einai metatropi enos moysikoy tipoy arxeioy se enos alloy tipoy mousikoy arxeioy mporei aneta na kanei kai eggrafi mp3-wma se audio cd.

Δημοσ.
Εγω ειχα το Nero 7 αλλα οταν καταλαβα ποσο μουφα ειναι το ξαναγυρισα στο 6 και ησυχασε το κεφαλι μου.Να φανταστεις δεν μπορουσα να δημιουργησω Audio Cd χωρις να υπαρχει παυση μεταξυ των κομματιων,αν και υπηρχε η επιλογη ,το cd γραφοταν παλι με παυσεις.

Υπαρχει φιλε μου τετοια επιλογη! Δυστυχως το 7 εχει αλλου τις περισσοτερες ρυθμισεις και ειναι λιγο μπλεξιμο αν ειχες συνηθισει να δουλευεις στο 6. Και γω παντως το 6 δουλευω.

Δημοσ.

Υπαρχει και το πολυ καλο Burrrn και ειναι και free.Αλλα ειναι μονο για Audio CD.

Εγω αυτο χρησιμοποιω για Audio CD.Για ολα τα αλλα Nero 6.6.

Δημοσ.

Το 7.5.7.0 είναι εξίσου στοθερό με το 6.6.1.4, και καλύτερο μπορώ να πω. Και με περισσότερες λειτουργίες. Εσάς πού σας κολάει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...