chrismasgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Είχα πρόβλημα με μια motherboad.Μετά από 1 μήνα κατέληξε η infoquest να μου πιστώσει το ποσόν . Κατέληξα στα εξής κομμάτια και θα ήθελα την γνώμη σας αλλά και όποια αλλαγή ευπρόσδεκτη. Το ποσόν που θα διαθέσω δεν θέλω να ξεπερνάει τα 600 ευρώ.Ελπίζω στην βοήθεια σας για να τα παραγγείλω. Ευχαριστώ AMD ATHLON 64 X2 4200 B AM2 MSI K9N ULTRA AM2 DDR2 512MB/667 KINGSTON LIFETIME MSI NX7300GS 256MB TV PCI-E WD 160GB 7200 8MB SATA 2
seventh_son Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 nai de mas eipes giati theleis to mixanima pou einai to pleon vasiko. gia paixnidia to ksexnas. tha paiksei ta perissotera se xamiles analiseis. gia apli xrisi mia xara einai. an kai go de tha pairna mixanima me 512mb ram tora ...
spirosta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ναι ότι χρήση και να είναι το 1GB ram είναι must
sifounas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέτριο μηχανάκι (για gaming και γραφικά τουλάχιστον), θέλει oπωσδήποτε λιγουλάκι ram ακόμα όπως είπαν και οι φίλοι. Διαφωνώ με τον Athlon, γιατί ουδέποτε υπήρξα Αθλονικός (λόγω αυξημένης θερμοκρασίας του cpu) αλλά αυτό βέβαια είναι προσωπική άποψη. Kαλορίζικο, όπως και να'χει
chrismasgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Πρώτα πρώτα να σας ευχαριστήσω για την απάντηση σας. Κατά δεύτερον το μηχάνημα θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για internet .Πάντως παιχνίδια με "βαριά" χρήση γραφικών δεν θα κάνω.Όσο αναφορά τον amd εάν νομίζετε ότι πρέπει να τον αλλάξω και αυτό γίνεται. Απλά τον θέλω γιατί δεν κάνει θόρυβο σε σχέση (τουλάχιστον με τον intel που έχω)με τον intel και με τον προηγούμενο batron 2500+ που είχα είμουν ευχαριστημένος.
Lemuria Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Πρώτα πρώτα να σας ευχαριστήσω για την απάντηση σας. Κατά δεύτερον το μηχάνημα θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για internet .Πάντως παιχνίδια με "βαριά" χρήση γραφικών δεν θα κάνω.Όσο αναφορά τον amd εάν νομίζετε ότι πρέπει να τον αλλάξω και αυτό γίνεται. Απλά τον θέλω γιατί δεν κάνει θόρυβο σε σχέση (τουλάχιστον με τον intel που έχω)με τον intel και με τον προηγούμενο batron 2500+ που είχα είμουν ευχαριστημένος. Tι αναλυση max εχει η οθονη που χρησιμοποιεις?
chrismasgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Tι αναλυση max εχει η οθονη που χρησιμοποιεις? Δεν θυμάμαι αλλά έχω την LG 1730S
@topos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Παρε μια 7600gs να χεις το κεφαλακι σου ησυχο...Και στο σκληρο πηγαινε στα 250 gb...ram 1gb εαν οχι παραπανω...
sifounas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Για websurf και downloads το μηχανάκι σου δείχνει μια χαρά, όπως το έχεις αρχικά. Συνιστώ ένα καλό τροφοδοτικό μια και θα μένει ανοιχτό αυνέχεια ενδεχομένως μια καλή motherboard και σίγουρα ένα βαρβάτο σκληρό. Απο μνήμη και VGA είσαι οκ με τις αρχικές σου επιλογές.
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 +1 για παραπάνω μνήμη (σε περίπτωση που δεν πείστηκες ακόμα ). Αν στη χρήση internet περιλαμβάνεται και χρήση προγραμμάτων στυλ azureus είναι απαραίτητη (αλλά και όχι μόνο για αυτό). Επίσης αν στο μέλλον θα εξακολουθήσεις να ενδιαφέρεσαι (έστω για όχι πολύ βαρυά παιχνίδια), μια λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών θα ήταν καλή σκέψη (7600GS όπως είπε κι ο @topos).
chrismasgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν έχω κάνει τις εξείς αλλαγές : AMD ATHLON 64 X2 4200 B AM2 MSI K9N ULTRA AM2 2 Χ DDR2 512MB/667 KINGSTON LIFETIME MSI ATI RX 1300PRO 256MB TV PCI-E MAXTOR 250GB 7200 16MB SATA 2 Ελπίζω να συμφωνείται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.