Προς το περιεχόμενο

* NBA 2K7 - xbox360 - topic

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

off topic

re paidia sas diavazo pou milate gia to live kai pragmatika sas heromai...

apla thimamai ena leventi ton epote pou eixa mia kontra mazi tou...

ego ipostiriza tote (prin enamisi hrono) oti to online gaming einai to mellon alla aytos epemene oti online den tha paizei kanenas paramono liga dekatriahrona ....

tha ithela na ton evriska tora i tou hronou gia na doume ti tha leei....

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

blackjim έχω βρεί ρυθμό στο παιχνίδι είναι απίστευτο πραγματικά σε κάθε παιχνίδι βλέπω και διαφορετικά animation και στρατηγική ανάλογα με τον αντίπαλο...

jim λέω να περιμένουμε το patch για να το απολαύσουμε με τα όλα του.

Δημοσ.
blackjim έχω βρεί ρυθμό στο παιχνίδι είναι απίστευτο πραγματικά σε κάθε παιχνίδι βλέπω και διαφορετικά animation και στρατηγική ανάλογα με τον αντίπαλο...

jim λέω να περιμένουμε το patch για να το απολαύσουμε με τα όλα του.

Me antipalo filo sou omws einai akomi kalytera ;)

Paizw synexeia me filous kai ginontai trela mats. Triponta sto teleutaio second ktl...

Exw paiksei panw apo ~40 fores me tous Sixers kai nomizw tous exw mathei kala :P

Poio patch les?

Idi nomizw evalan updated rosters , i mou fainetai?

Pantws kai online pou paizw den exw kanena provlima. Mia duo fores petakse ena bug pou den emfanizei to scoreboard kai ta minimata stis voles ktl. Alla an ksanarxiseis to game ola kala.

Δημοσ.

με αντίπαλο human ναι είναι αλλού,

θα βγεί ένα patch σύντομα που θα διορθώνει κάποια μικροπροβλήματα το περιμένουμε απο μέρα σε μέρα στο operationsports γίνεται χαμός με την αναμονη του patch... θα πρέπει να βγεί σύντομα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paidia mborei kapios na mou pei pws ginete na pekso meso live, me dio pextes apo to diko mou xbox kai alous dio pextes apo alo xbox filou mou meso live? Diladi apo dio xeiristiria sto kathe xbox. Mia fora katafera na to kanw me treis pextes, dio apo to diko mou kai enas apomakrismena. Ala den mboro na vrw ksana pws katafera kai ekana to invite.I epilogi invite ine apenergopiimeni. Se pio menu kaneis create game?

efxaristw:)

Δημοσ.

Λοιπόν, και τώρα η κρίσιμη (ψιλοάσχετη) ερώτηση. Πριν πάρω το NBA 2K7 περίμενα να έρθει νέα TV σπίτι.. ήρθε.. έβαλα το game και έμεινα με ανοιχτό το στόμα! Είναι όλα άψογα, εκτός από κάτι που με ενοχλεί πολύ και που το έχω παρατηρήσει και σε άλλο game.

Πάμε λοιπόν και όποιος μπορεί ας βοηθήσει: Κάποιες στιγμές στο παιχνίδι, θα έχετε παρατηρήσει ότι στο παρκέ υπάρχει η αντανάκλαση κάποιων γραμμάτων (νομίζω με το όνομα του σταδίου or something) που θεωρητικά έρχεται από το "ταβάνι" του σταδίου. Στο XBox μου, άλλες φορές η αντανάκλαση φαίνεται σωστά, και άλλες βλέπω ένα πάρα πολύ άσχημο και κακοσχεδιασμένο "ουράνιο τόξο" να ζωγραφίζεται στο παρκέ. Αντί να φαίνονται δηλαδή τα γράμματα, βλέπω μόνο ένα ντεγκραντέ από χρώματα. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, θα προσπαθήσω να το βγάλω φωτογραφία και να σας δείξω. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Αυτό που με κάνει να ανησυχώ είναι πως το ίδιο ακριβώς...υπερθέαμα, παρατηρώ και στο NHL 07 (ναι, της ΕΑ)..! Από την άλλη όμως, είχα δει ένα video-review του εν λόγω game (του χόκεϋ ντε!) σε ένα site, και εκεί επίσης έβλεπα το "ουράνιο τόξο".

Any ideas;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

guys 2 erwtiseis

1on pws kaneis back door pasa? diladi pasa ston aera kai karfwnei o allos

2on pws allazeis paixti stin epanafora? diladi otan px sou epilegei ton playmaker na dwseis pasa pos epilegeis esy kapoion allo na tou dwseis ekeinou adi gia ton playmaker stin epanafora tis ballas apo to plagio?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...