Προς το περιεχόμενο

* NBA 2K7 - xbox360 - topic

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μολις τελειωσει η καταληψη στο 360 μου (ελπιζω εντος μισαωρου), παιζουμε μαζι

ποιος αλλος το εχει το game?

δηλωνετε παρουσιες για να γινει το draft!

Δημοσ.

για πρωτο μου παιχνιδι δεν τα πηγα κι ασχημα.

ειχαμε lag, και σαν να μην εφτανε αυτο εχασα 15 βολες, αφου και δεν ηξερα πως να βαρεσω και δεν εβλεπα τιποτα αφου ταρακουναγες την οθονη συνεχεια. αλητη!! :P

P.S παρε μικροφωνο λεμε!! προϊστορικε!! :D

Δημοσ.
για πρωτο μου παιχνιδι δεν τα πηγα κι ασχημα.

ειχαμε lag, και σαν να μην εφτανε αυτο εχασα 15 βολες, αφου και δεν ηξερα πως να βαρεσω και δεν εβλεπα τιποτα αφου ταρακουναγες την οθονη συνεχεια. αλητη!! :P

P.S παρε μικροφωνο λεμε!! προϊστορικε!! :D

prwto paixnidi? esy den eleges oti tha moiraseis tapes re? mas douleveis? :P :p

oi voles etsi rixnontai, get used to it :P

tha valw kai mic na sou eksigw pws xaneis :P :p :P

dallas o enas , miami o allos , eiste genimenoi gia ta dyskola,e? :P

Δημοσ.

ok

an kai exw panepi 7-9 kai meta exei provoles simerinwn epeisodiwn. ;) ara meta tis 12 logika tha eimai gia live. De kserw an volevoun ta wraria :P

otan mporeseis pes mou edw , i steile pm. Na dw kai an laggarei opws les.

p3tran esy psinesai gia kana game arga to vrady?

na dw an proponithikes :P :p

Δημοσ.

αναλογως τι θα εχω το βραδυ στα χερια μου, ή καλυτερα στο drive μου :D

μικροφωνο πηρες ρε?

παντως (για να απαντησω και στον privateer απο το αλλο θεμα) χτες ειχαμε λιγο lag με τον blackjim,

αλλα δεν ξερω ουτε τι γραμμη εχει, ουτε αν την ειχε αποκλειστικα διαθεσιμη στο xbox live :twisted: :-D

Δημοσ.
αναλογως τι θα εχω το βραδυ στα χερια μου, ή καλυτερα στο drive μου :D

μικροφωνο πηρες ρε?

παντως (για να απαντησω και στον privateer απο το αλλο θεμα) χτες ειχαμε λιγο lag με τον blackjim,

αλλα δεν ξερω ουτε τι γραμμη εχει, ουτε αν την ειχε αποκλειστικα διαθεσιμη στο xbox live :twisted: :-D

se parakalw poly. 2mbit kai mono to 360 panw. kai einai kai tzami to vrady i grammi mou. to lag pou to eides? mia xara itan, kai ekanes kai esy host! :P

headset exw re , to premium pira prwti mera! alla de kserw pou einai , tha to ksethapsw , dont worry :D

Δημοσ.

το lag δεν ηταν σημαντικο, αλλα ο deus το περιεγραψε σωστα ως λιγοτερα frames (στο animation) καποιες στιγμες σε σχεση με το offline.

θα το ξαναδουμε σημερα, που θα εχω τελειωσει και κατι που κατεβαζω :D

βρες το headset!!!

Δημοσ.
το lag δεν ηταν σημαντικο, αλλα ο deus το περιεγραψε σωστα ως λιγοτερα frames (στο animation) καποιες στιγμες σε σχεση με το offline.

θα το ξαναδουμε σημερα, που θα εχω τελειωσει και κατι που κατεβαζω :D

βρες το headset!!!

nai , ontws fainetai sa na exei frame drop. Isa pou to katalavaineis. Alla einai ameliteo re. Egw toulaxiston nomizw pws paizeis aneta. Etsi mou fainetai dld.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...