Προς το περιεχόμενο

To pc κρασαρει οταν παει να παιξει avi αρχεια!

songless_bird

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ανακαλυψα οτι οταν παω να ανοιξω με οποιονδήποτε player avi αρχειο κρασαρει ο explorer και ο player. Προβλημα με αλλου τυπου αρχεια δεν εχω. Εχω περασει παλι απο την αρχη τους players και ολλους τους Codec που σχετιζονται με αναπαραγωγη avi... Αλλα παλι τιποτα. Εκανα scan για spyware και ιους και δεν βρηκα τιποτα...Τι φταιει??

Δημοσ.

Μηπως εχεις βαλει διαφορους codec και εχει μπλεχτει το συστημα? Σου προτεινω το K-Lite Codec μονο να βαλεις και δες αν σου κανει το ιδιο... Μπορει να ειναι προβλημα hardware, κανε ενα memtest για να εισαι σιγουρος για την RAM σου...

Δημοσ.

Μετα απο πολυ ωρα σκαλισμα, install και unistall codec περασα τελικα ενα παλιο backup μου με το acronis και ησυχασα...Νομιζω οτι τη ζημια μου την εκανε απο τοτε που εβαλα τον xvid 1.2 beta...Γενικα δεν βαζω πακετα ,αλλα επιλεγω μονο τους codec που θελω ως stand alone install. Τι να πω..Ακομη και αρχεια που μου παρουσιαζαν σφαλματα στον ηχο και μετα δεν ανοιγαν και ουτε το nero δεν τα εγραφε,τωρα ειναι οκ...:-?

Δεν ξαναβαζω beta codec...Καταλαβα οτι κατι πηγαινε στραβα οταν το winamp εκανε 2 λεπτα να ανοιξει ενα avi αρχειο...

H ram μου ειναι οκ παντως.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...