COACH1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μόλις πριν από λίγο πήρα τα συγκεκριμένα ηχεία.Ομολογώ ότι διάβασα κάπως...απρόσεχτα τα διάφορα μηνυματα που υπήρχαν για αυτό το θέμα γτ το συμπέρασμα είναι μάλλον αρνητικό.Όπως και να'χει λέω να ρωτήσω κάποια πράγματα τα οποία είναι και πιο...γενικά. Καταρχήν στο λίγο που δοκίμασα τα ηχεία βρίσκω ότι τα πίσω είναι εντελώς ψόφια!Η μοναδική φορά που ακούστηκαν ήταν όταν υπήρχε ησυχία στο μπροστά μέρος και ακούστηκε κάτι πολυ ηχηρό στην πίσω μεριά.Το περίεργο στην υπόθεση είναι οτι στο τεστ που κάνω σε ενα-ενα ηχείο (με το sound max) φαίνεται να παίζουν μια χαρά! Και δυνατά μάλιστα.Αλλά σε ταινίες και παιχνίδια τίποτα!Και εδώ έρχομαι στην πρώτη γενική ερώτηση.Η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη στην μητρική και έχει 3 υποδοχεσ μόνο,τις κλασσικές.Επίσης δεν μπορώ (ή τουλάχιστον δεν έχω βρει) πως και αν είναι δυνατόν να μπορώ να ρυθμίζω την΄ένταση του κάθε ηχείου ξεχωριστά.Από το κλασικό control panel που έχει την φωτογραφια με το ηχείο όλα δείχνουν να είναι στο full.Αλλά έχω δει προγράμματα που περιλαμβάνονται σε κάρτες ήχου (κάτι σαν το απλό sound max που έχει η δικιά μου) και μπορείς να ελέγξεις από εκέι τι παίζει με το κάθε ηχείο.Στην τελική δηλαδή συμφέρει να δώσω κάποια λεφτά να πάρω μια... καθαρόαιμη κάρτα 5.1 έστω και απλή όπου κάθε καλώδιο θαμπαίνει και στην κατάλληλη είσοδο και θα βγάζει έτσι καλύτερο ήχο;;;(το λέω αυτό γτ στην δικιά μου κάρτα τα πίσω ηχεία συνδέονται εκεί που είναι το mic κλπ ) Κατά τα άλλα το πρόβλημα που έχουν ΟΛΑ τα ηχεία με τις διάφορες ηλεκτρικές συσκευες που αρχίζει και κάνει ένα θόρυβο δεν το έχω διαπιστώσει ακόμα και δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να με βοηθησει ότι ειναι συνεδεμένα σε ups που έχω πάνω του περίπου 1/5 από το φορτίο που σηκώνει! Πάντως να αναφέρω και εγω ότι τα μπάσα του είναι πραγματικά εκπληκτικά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.