BladeRunner Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Πηρα τον εν λογω usb σκληρο σημερα.Αφου εκανα αμαν μεχρι να τον εγκαταστησω παρα τα οσα θετικοτατα ακουγα περι ευκολιας εγκαταστασης(ευτυχως ειχα ξεχασμενα καπου κατι tools wd και μου τον εκαναν ntfs) εχω πλεον το αναμενομενο προβλημα ταχυτητας. Εχω usb 1.1 διοτι δεν εχω περασμενο κανενα service pack και διοτι εχω ακουσει τα χειροτερα και διοτι τα xp μου δεν ειναι ακριβως...απο το πλαισιο Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν γινεται να εχω usb 2.0 διχως να βαλω service pack και αν δεν γινεται,καποιο καλο παιδακι να μου στειλει pm να μου πει πως θα μπουν τα service pack στο...ιδιαιτερο λειτουργικο μου Ευχαριστω
ppetr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Η μητρική δεν έχει drivers για USB 2.0? Ο σκληρός δε συνοδεύεται με drivers για win98?
BladeRunner Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Στο πρωτο ερωτημα υποθετω πως η απαντηση ειναι ναι διοτι ειναι καινουργια η μητρικη,την αλλαξα προσφατα. Ομως δεν εκανα καν το κοπο να το κοιταξω διοτι και στο παλιο μου pc με asus α7v8x-x το usb 2.0 δεν μπαινει λεει διχως service pack... Το δευτερο ερωτημα σου δεν το καταλαβα.Τι σχεση εχει?Εξηγησε το μου λιγο αν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.