Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

μου εστειλε ενας φιλος κατι αρχεια με καταληξη sis (και δεν μου λεει τι ειναι ο παλιο@***!!//@#) αλλα δεν ανοιγουν. το κινητο μου ειναι το 6230i. ο @***!!//@# φιλος μου, μου ειπε οτι υπαρχει τροπος να τα δω στη συσκευη μου αρκει να βρω το προγραμμα που τα ανοιγει.

καμμια βοηθεια κανεις????????κανεις!!!!!!!!!!!!!!ε........................

Δημοσ.

Oχι επειδη ειναι γραμμενα για λειτουργικο symbian. Ειναι σα να πας να τρεξεις μια εφαρμογη Windows σε Linux, απλα δε θα παιξει.

Θα μπορουσαν να παιξουν αν ειχε βγει καποιος εξομειωτης ή καποια αναλογη λυση που να επιτρεπει την εκτελεση του sis, αλλα δε εχει βγει κατι και χλωμο το κοβω να βγει...

Δημοσ.
.sis παιζουν μόνο σε symbian λειτουργικό, 6600, 3250, 3250, 7610,7650,7700, Ν,Ε κλπ...

το δικό σου δεν το υποστηρίζει

Δεν ειναι symbian αυτα που ειναι σε bold.

Δημοσ.
καλησπερα,

μου εστειλε ενας φιλος κατι αρχεια με καταληξη sis (και δεν μου λεει τι ειναι ο παλιο@***!!//@#) αλλα δεν ανοιγουν. το κινητο μου ειναι το 6230i. ο @***!!//@# φιλος μου, μου ειπε οτι υπαρχει τροπος να τα δω στη συσκευη μου αρκει να βρω το προγραμμα που τα ανοιγει.

Ωραιος 'φίλος'.....

(φιλικα παντα)

Δημοσ.

Kαι Linux μπορεις να τρεξεις στα Windows πχ με το VMWare.

Το διευκρινισα στο ποστ μου πιο πανω, μονο με εξομοιωση η κατι παρομοιο μπορει να τρεξει symbian στα windows, οπως ακριβως και windows εφαρμογες στο Linux.

Δεν αναφερεις κατι που δε ειπα. Προς τι οι επιπλεον απαντησεις?

Δημοσ.

Μήπως άνοιξε και δεν το κατάλαβες; Είναι δηλαδή κάποιο υποκλοπέας σαν αυτούς που δείχνει ο Ευαγγελάτος;

Χμ... και δε σου λέει και τι είναι...

• 5 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...