stimuli Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω τι έχει γίνει.. Αλλά κατά καιρούς το σύστημα μου τρώει "κολλήματα"... Κάνει πέριπου δύο λεπτά να ανοίξει ένα Internet Explorer, (καλά, ας μην το συζητήσουμε για firefox) για να πάω από το ένα tab στο άλλο κάνει αρκετά δευτερόλεπτα και συχνά μου κολλάει το msn με αποτέλεσμα να κάνει no respond και να τερματιστεί. Έχω 256mb ram σε Windows XP Pro.. Στα processes τρέχουν περίπου 32 προγράμματα, (τα 25 είναι από τα windows) την περισσότερη μνήμη την τρώει το windows live messenger και azureus. Τι μου προτείνετε να κάνω;
stimuli Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Και 1GB που είχα κάποτε τα ίδια μου έκανε...
Jojos170304 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Η μνήμη είναι όντως πολύ λίγη για XP όπως είπε κ ο glassicon. Σαν πρώτη "αναίμακτη" κίνηση θα πρότεινα να βγάλεις το αζούρι κ να βάλεις το μtorrent το οποίο είναι πανάλαφρο. Θεωρώ ότι θα δεις μόνο κ μόνο από αυτό αισθητή διαφορά
Eusebius Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Εκτός από το να αγοράσεις παραπάνω μνήμη που λένε τα παιδιά (αλλά παράξενο να σου κάνει τέτοια και με 1GB), τα άλλα δύο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι: Ένα, ελάφρυνε λίγο το σύστημα. Απενεργοποιείς υπηρεσίες [services] των XP που δεν χρειάζεσαι Κλείνεις όλα τα οπτικά εφέ και βάζεις θέμα Classic <-- πιθανόν πολλά θα τα έχει κλείσει αυτόματα... Κλείνεις όλα τα άχρηστα του Startup -- το Autoruns είναι χρήσιμο εδώ Γενικά, δεν φορτώνεις το σύστημα με πράγματα που δεν σου χρειάζονται. Κάνε μια βόλτα από την Προσθαφαίρεση και άρχισε να ξηλώνεις. Δύο, δοκίμασε πιο ελαφριά προγράμματα. Π.χ., Αντί του MSN την Miranda IM Αντί του Az το μTorrent, όπως είπε και ο Jojos170304
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.