sifounas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 πάντως kai ο δικός μου Duo 6600 πάει σφαίρα με SATA bootable HD. Συμφωνώ με τον agiorgitis
S2Katana Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Και σε εμένα ο χρόνος boot έχει αυξηθεί, και μάλιστα πολύ.Η αλήθεια είναι πως το παλιό μου μηχάνημα (XP3000+, 1GB, IDE ATA133 σκληρό) μετά από δίαιτα των windows με το nlite και γενικά μετά από πολύ tuning, είχε φτάσει τα 27" σε boot time. Από αυτά, όταν έμπαινε στην οθόνη με την μπάρα, η μπάρα περνούσε 5 φορές στα καλύτερά του. Στον καινούργιο, η μπάρα περνάει 2 φορές, αλλά ο συνολικός χρόνος Boot είναι 40"!!! Αιτία είναι το mobo. Ελεγκτής RAID, ελεγχτής SATA,ελεγκτής δύο καναλιών IDE, μέχρι να φορτώσει όλους τους drivers νυχτώνει. Τί να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και να σου πω φίλε vagos789; Μέχρι τώρα, πραγματική, χτυπητή διαφορά έχω δει μόνο στα παιχνίδια και στο pinnacle 10, που-κακά τα ψέματα-έγινε απόλαυση να δουλεύεις, ενώ με τον πρηγούμενο είχα τα ζόρια μου. Tι να πω ρε παιδια?Εγω πηγα απο AMD 3200+ 64bit σε AMD 3800X2 και ειδα πολυ μεγαλη διαφορα στο boot, αν και εμεινα με τις ιδιες μνημες και με εναν εγκληματικα αργο IDE!
Meraklis56 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Mια χαρά έκανες και αγόρασες dual.Αλλά τώρα που βγήκαν και οι quad core..
littlelouievegos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Mια χαρά έκανες και αγόρασες dual.Αλλά τώρα που βγήκαν και οι quad core.. Τωρα τι; Αν δεν ασχολεισαι με video encoding σιγα τα ωα.. Η μηπως περιμενεις καλυτερο multitasking στα XP?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.