gherudos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Όταν κάνω κλήση adsl μου εμφανίζει ότι έχω συνδεθεί με 28.8Kbit αλλά αυτός ο αριθμός δεν αντιπροσωπεύει την ταχύτητα μου καθώς έχω 768/192 και κατεβάζω σταθερά με 80ΚΒ κάθε μέρα και νύχτα.Τι μπορεί να φταίει και εμφανίζει αυτό το μήνυμα;Χρησιμοποιώ το τελευταίο Sagem F@st 800 E4 με το παλαιότερο modem Sagem F@st 800 E1 εμφάνιζε κανονικά το μήνυμα Έχετε συνδεθεί με 768.4ΚΒ
dimi7RiS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 τι σε νοιαζει αφου κατεβαζεις κανονικα?? το προβλημα θα ηταν να ελεγε 768 και να κατεβαζες με 2,8!
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 isos me allous drivers gia tis usb isos me allous drivers gia to modem.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Κι εμένα το ίδιο modem με το ίδιο πακέτο τα ίδια μου γράφει.Αλλα κατεβάζω κανονικά.Άστο όπως είναι μην αλλάξεις drivers θα βρείς το μπελά σου.Αλλα (ΑΣΧΕΤΟ)γενικώς η ταχύτητα μου έχει πέσει στο μίσο από την αρχή, γενικό πρόβλημα που έχει όλη η ελλάδα και είναι απαράδεκτο και το οποίο δεν νομίζω πως θα στρώσει.
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 telos noembri telionoun oi anabathmiseis kai meta ipotithetai tha ta psiloftiaxoun.bebea einai liga atoma pleon ston ote.episis to oti vlavi theorite kato apo 1/3 tha sinexizei na isxuei opote ama doume kanenan 2 mbit na pezei sta 1 gia ton ote tha einai normal.episis oi 2 mbit plirosan pio poli tin nifi me tous diplasiasmous.an autoi oi drivers pezoun kanonika nai den iparxei logos gia allagi .an exeis kai alla provlimata tote nai kane mia dokimi.genikos me ta bromo usb thelei ligo testing na deis ti tha katsei kalitera.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Oι drivers αυτοί δουλεύουν μια χαρά δεν έχω πάθει ποτέ Disconnect(στην αρχή μόνο λόγω χαλασμένου φίλτρου).Eπειδή έχω 2 ίδιες συνδέσεις με τον ίδιο εξοπλισμό, στην μία σύνδεση που μπήκε το καλοκαίρι η ταχύτητα αναγράφεται κανονικά αλλά είναι τα ίδια(καλύτερα θα έλεγα γιατί η μία είναι επαρχία και η ποιότητα της γραμμής είναι απίστευτη)ενώ στην άλλη 28,8.Ομολογουμένως μόλις το είδα φρίκαρα λίγο.Λογικά κάποιο λάθος στα values των Drivers θα είναι ,καθώς δεν δημιουργεί περαιτερω προβλήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.