ribo7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Έχω απλή dial-up σύνδεση με 56άρι modem U.S.Robotics. Τις περισσότερες φορές συνδέομαι με 36Κbps! Όταν μια φορά συνδέθηκα με 48Kbps, έπρεπε αν το φωτογραφίσω!! Ίσως είναι γελοίο αυτό που ρωτάω, αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα καλωδίου? Το καλώδιο από την πρίζα τηλεφώνου μέχρι τον υπολογιστή είναι καμιά 10ριά μέτρα και στην άκρη του είναι λίγο στραπατσαρισμένο. Λογικά δε φταίει αλλά γιατί συνδέομαι με τόση χαμηλή ταχύτητα? Έχω σύνδεση ΠΕΑΚ από σχολή και άλλοι φίλοι μου που έχουν ίδια σύνδεση, στην ίδια περιοχή, δεν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Οι ρυθμίσεις του modem είναι εντάξει πιστεύω. Τί μπορεί να φταίει? Αν βάλω adsl, το ίδιο καλώδιο θα χρησιμοποιήσω ε? Ευχαριστώ που με διαβάσατε (στην ηλίθια ίσως ερώτησή μου)
GiannisKr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα καλωδίου. Μάλλον είναι θέμα θορύβου γραμμής ή το καλώδιο που φέρνει σε σένα το τηλέφωνο από τον ΟΤΕ πάει και σε άλλα σπίτια. Δυστυχώς γι αυτό δεν μπορείς να κάνεις τπτ. Αφου όμως είσαι χρήστης της dial up το μόνο που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι να βάλεις ISDN οπότε δε θα έχεις πρόβλημα.
ribo7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Θα βάλω adsl οπότε λες να διορθωθεί? Το καλώδιο από την πρίζα του τηλεφώνου μέχρι το pc, δε παίζει πρόβλημα που είναι κάπως?
kostasplak1986 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 an baleis dsl de tha exeis kanena provlima file mou ektos fysika an eisai se pitarismeno DSLAM ktl
ninos30 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Αν βάλεις ADSL σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα. Το splitter/filter που θα βάλεις σε αυτήν την περίπτωση θα σου σπάει την γραμμή σε 2 άλλες. Η μία θα είναι μόνο voice και θα πηγαίνει σε τηλ και η άλλη μόνο data καi θα πηγαίνει στο adsl modem/router. Τώρα αν θες να είσαι σίγουρος άλλαξτο το κ...καλώδιο. Μισό ευρώ το πολύ να κάνει.
ribo7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ναι το έχω σκεφτεί ν' αλλάξω καλώδιο αλλά το' χω περάσει μέσα από άλλο δωματίο, με τρυπούλα στο τοίχο.. Είναι καμιά 10ριά μέτρα και βαριέμαι το ξήλωμα.. Οκ, ευχαριστώ παιδιά, ελπίζω με το adsl να είναι οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.