p3tran Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Mε την ελευση των next-gen κονσολων, ερχονται μαζι και τα νεα high definition video formats. formats που ευελπιστουν να μας καταργησουν τα DVDακια μας και να μπουνε αυτα στη θεση τους. Tο θεμα ειναι, αντεχει το pc σας να παιξει ενα τετοιο video format? η Cyberlink εβγαλε ενα τεστ, το οποιο μπορειτε να κατεβασετε και να τρεξετε απο εδω: http://www.cyberlink.com/multi/support/bdhd_support/diagnosis.jsp ειναι πολυ μικρο, τρεχει σε δευτερολπετα, χωριστα για HD-DVD και για BluRay, και στο τελος δειχνει αν το μηχανημα σας ειναι ετοιμο για τα νεα φορμα ή αν μπορει να γινει upgrade, χωριζοντας h/w και s/w στις κατηγοριες: -Processor -System Memory -Operating System -Graphics Card -HD-DVD/BluRay Drive -Software Player τα νεα αυτα φορμα φαινονται οτι ειναι τεχνοβορα, και ετσι λεω να κανω ενα στατιστικο 'δημοψηφισμα' σχετικα με τα αποτελεσματα αυτου του τεστ για ολους. edit: ...επειδη ομως δυσκολευομαι να ανοιξω δημοψηφισμα, παρακαλω οποιον mod μπορει να το κανει αντι για μενα κανοντας edit αυτο το μηνυμα, και για χαρη ευκολιας ας εχει μονο 4 επιλογες: 1- το PC μου ειναι ικανο να τρεξει HD-DVD αλλα οχι BlueRay. 2- το PC μου ειναι ικανο να τρεξει BlueRay αλλα οχι HD-DVD. 3- το PC μου ειναι ικανο να τρεξει και HD-DVD και BluRay. 4- το PC μου δεν ειναι ικανο να τρεξει ουτε HD-DVD, ουτε BluRay. μερσί
heyou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Χωρίς να τρέξω τα τεστ, πιστεύω οτι το PC μου δεν τρέχει καποιο απο τα νεα format
kirimis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 το εν λογω τεστ ειναι αναξιοπιστο και εχει πολλα προβληματακια... πχ θεωρει πως οτιδηποτε κατω απο AMD 4400 Dual δεν ειναι ικανο... και κατι αλλα τετοια χαρωπα. Σε γενικες γραμμες, το καλυτερο τεστ ειναι ενα... 1) Δειτε αμα η οθονη σας και η καρτα γραφικων υποστηριζουν HDCP 2) Κατεβαστε ενα HD video στα 1080p... αμα το τρεξει τοτε ειστε κομπλε. και αφηστε την Cyberlink να τσαμπουναει τα δικα της... :-P
p3tran Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ισως δεν ειναι ακριβως ετσι... για παραδειγμα, νομιζω οτι το HD-DVD standard υποστηριζει picture-in-picture, δηλαδη 2 video streams και audio streams ταυτοχρονα. τουλαχιστον στην υλοποιηση του στο xbox 360 ειναι 100% σιγουρο οτι ισχυει αυτο..
ultralisk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 oute gia plaka.....meta tin XBOX360 epoxi to PC tha to exo isa isa na trexei ton Explorer gia Internet kai kana Winamp gia mp3
kallair Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 a re petran. pos ta kataferneis panta, ola ta themata exoun na kanoun me konsoles. pos mou sisxetizeis to test gia simbatotita tou pc gia BR/HD-DVD, me tis konsoles? k auto to thema opws k to allo pou eixes anoiksei gia hd-dvd vs blueray, einai kathara themata pou anoikoun an oxi sto " divx - dvd authoring" tote sto "hardware genika" i sto gadgets. filika panta .
iSpO_fAcTo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δέστε και αυτό το ενδιαφέρον άρθρο: (ναι είμαι πολύ αντικειμενικός!) HDDVD & Blu-ray αναπαραγωγή στο PC http://www.wiggler.gr/?p=886
p3tran Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 a re petran. pos ta kataferneis panta, ola ta themata exoun na kanoun me konsoles. pos mou sisxetizeis to test gia simbatotita tou pc gia BR/HD-DVD, me tis konsoles? k auto to thema opws k to allo pou eixes anoiksei gia hd-dvd vs blueray, einai kathara themata pou anoikoun an oxi sto " divx - dvd authoring" tote sto "hardware genika" i sto gadgets. filika panta . κοιτα kallair, το σκεφτηκα. ομως εχει νοημα στις κονσολες και αυτο, διοτι ειναι και τα δυο φορμα, φορμα που στην ουσια εισαγονται μαζικα στην αγορα μεσω 2 κονσολων. εχει λοιπον να κανει με το πως στεκονται τα pcια μας σε σχεση με τα ρημαδια τα 360 και τα ps3.
xrest Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 to kalo me to add on HD-DVD tou 360 einai oti xreisimopoihtai k se pc..auto einai poli kalo.
apple64 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 O MacPro μου τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα 2 βιντεάκια HD 1080 ταυτόχρονα χωρίς να φτάνει στα όρια του ο υπολογιστής. Στα τρία αρχίζει να χάνει frames. Πάντως είμαι 1000% σίγουρος ότι η απόδοση θα βελτιωθεί πολύ με το καινούργιο MacOS X. Πάμε για 3 βιντεάκια και βλέπουμε... ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.