kgian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Εδώ και καιρό σκέφτομαι την αποθηκευση δεδομένων σε εξωτερικούς σκληρούς αλλά το κόστος του δίσκου+κουτιού με έκανε να το αποφεύγω. Δεν μιλάω για το να έχω τον δίσκο συνεχώς συνδεδεμένο, αλλά να έχω μερικούς δίσκους όπως έχουμε τα dvd και αν θέλω κάτι να τον συνδέω και να τα αντιγράφω στον κανονικό. Τότε είδα αυτό http://tekgems.com/Products/kl-usb-sata-ide-25-35.htm που πουλιέται πολύ φτηνά και νομίζω ότι μου κάνει. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει;
Sogoku Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Θα σου πρότεινα ένα trai (έτσι νομίζω λέγετε… 5.5” εσωτερικό, συρταράκι για δίσκους) που να υποστηρίζει και hot swap
kgian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Mα, και στο tray πρέπει να βάζεις τον δίσκο σε ένα υποτυπώδες συρταράκι, δεν γίνεται να έχεις 3-4 δίσκους...
mpentenis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 exw ena paromoio me ayto, to ergaleio paizei mia xara, alla otan metaferw megala arxeia gia arketi wra (px backup 40GB) orismenes fores bgazei sfalmata...se ka8e alli periptwsi, paizei sfairato...
paparoupas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να απενεργοποιει η να ενεργοποιει σκληρους δισκους μεσα απο τα windows οποτε χρειαζομαι καποιον απο αυτους? Εννοω να ειναι ολοι συνδεδεμενοι εσωτερικα, απλα να απενεργοποιουνται καποιοι οταν δεν τους χρειαζομαι, για να μην φθειρονται, για οικονομια ρευματος κλπ...
smilefreeware Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 @paparoupas Δεξί κλικ στο desktop , properties , screen saver , power. Και ρύθμισε να κλείνουν οι δίσκοι πχ στα 10 λεπτά αν δεν χρησιμοποιούνται.
paparoupas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δεν ειχα ακριβως αυτο κατα νου. Εχω 3 σκληρους πανω (ενιοτε και 4) και θελω να απενεργοποιω 2 (η 3), ενω εγω θα μπορω να δουλευω με αυτον που εχει το λειτουργικο και τα προγραμματα. Υπαρχει καποιος τροπος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.