Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός χωρίς κουτί

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό σκέφτομαι την αποθηκευση δεδομένων σε εξωτερικούς σκληρούς αλλά το κόστος του δίσκου+κουτιού με έκανε να το αποφεύγω. Δεν μιλάω για το να έχω τον δίσκο συνεχώς συνδεδεμένο, αλλά να έχω μερικούς δίσκους όπως έχουμε τα dvd και αν θέλω κάτι να τον συνδέω και να τα αντιγράφω στον κανονικό.

Τότε είδα αυτό http://tekgems.com/Products/kl-usb-sata-ide-25-35.htm

που πουλιέται πολύ φτηνά και νομίζω ότι μου κάνει. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει;

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα ένα trai (έτσι νομίζω λέγετε… 5.5” εσωτερικό, συρταράκι για δίσκους) που να υποστηρίζει και hot swap

Δημοσ.

Mα, και στο tray πρέπει να βάζεις τον δίσκο σε ένα υποτυπώδες συρταράκι, δεν γίνεται να έχεις 3-4 δίσκους...

Δημοσ.

exw ena paromoio me ayto, to ergaleio paizei mia xara, alla otan metaferw megala arxeia gia arketi wra (px backup 40GB) orismenes fores bgazei sfalmata...se ka8e alli periptwsi, paizei sfairato...

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να απενεργοποιει η να ενεργοποιει σκληρους δισκους μεσα απο τα windows οποτε χρειαζομαι καποιον απο αυτους? Εννοω να ειναι ολοι συνδεδεμενοι εσωτερικα, απλα να απενεργοποιουνται καποιοι οταν δεν τους χρειαζομαι, για να μην φθειρονται, για οικονομια ρευματος κλπ...

Δημοσ.

Δεν ειχα ακριβως αυτο κατα νου. Εχω 3 σκληρους πανω (ενιοτε και 4) και θελω να απενεργοποιω 2 (η 3), ενω εγω θα μπορω να δουλευω με αυτον που εχει το λειτουργικο και τα προγραμματα. Υπαρχει καποιος τροπος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...