cyberstorm Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ti disko tha pernate oso afora autes tis markes???
MrSeanKon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Western Digital αγοράζω γενικά από πολλά χρόνια. Ικανοποιημένος μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να χτυπήσει κανένας. Έχω βέβαια Seagate SATA. Samsung δεν έτυχε να αγοράσω.
shodan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 WD από άποψη ποιότητας, χαμηλής στάθμης θορύβου και αξιοπιστίας. Samsung δεν είχα ούτε εγω ποτέ..
paravatis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 exei enas gnostos tou patera mou samsun 2-3 xronia tora. genika aprovlimatistos alla poly thoryvodis k otan arxisei na gemizei ginetai apelpistika argos. me wd genika ok alla protimo seagate tous opoious exo k se raid 1 edo k 3 sxedon xronia k den exoune masisei tpt.
Sogoku Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Αρχικά οι WD σε 3,5” είναι οι καλύτερη (κατά προσωπικής άποψης) βέβαια η Samsung είναι πουλί ποιο αξιόπιστοι σε 2.5” ενώ οι WD σε 2.5” δεν τους εμπιστεύομαι ιδιαίτερα … αυτά χρησιμοποιώ στην δουλιά μου… Σπίτι μου έχω μόνο 3 WD εσωτερικού & 1 εξωτερικό και 2 Maxtor για OS Win & Linux
alfista Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Γιατί όχι WD σε 2,5άρι; Σκέφτομαι να πάρω έναν αύριο για να αντικαταστήσω τον 40άρι seagate από τον οποίο έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
Sogoku Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Γιατί όχι WD σε 2,5άρι; Σκέφτομαι να πάρω έναν αύριο για να αντικαταστήσω τον 40άρι seagate από τον οποίο έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Μέχρι στιγμής μου έχουνε χαλάσει 2 WD 2.5”… δεν ξέρω τι να πω… η έπεσα στην περίπτωση η… ΥΓ.: και οι 2 ήτανε από το ίδιο κουτί που είχα παραλάβει με WD 2.5”
palawiaris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Κάποτε είχα 2 samsung σε επιτραπέζιο και 1 σε φορητό.Στον επιτραπέζιο τους άλλαξα με maxtor για να έχω το NCQ και τα 16 MB μνήμης.Στον φορητό τον άλλαξα με fujitsu και ξαναέβαλα πάλι τον samsung λόγω πιο γρήγορος και αισθητά πιο αθόρυβος.Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από samsung.Αντίθετα από WD κάποτε μου κάηκαν 2 ή 3 δεν θυμάμαι και από τότε μένω μακριά.Πάντως από τις 2 μάρκες αν ήμουνα στην θέση σου θα έπαιρνα samsung
Panagiotisn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 WD asuzititi, k akoma kalutera seagate, entelws athoruvoi.
dterzakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Κάπου είχα δει ένα συγκριτικό test για 250ριδες σκληρούς. Δεν θυμάμαι τι παίζει από επιδόσεις, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι οι Samsung ήταν με διαφορά οι πιο αθόρυβοι. Για την ακρίβεια τα επίπεδα θορύδου παρέμεναν στα ίδια επίπεδα είτε ο σκληρός ήταν σε stand by, είτε διάβαζε είτε έγραφε! Αν το βρω το site θα το παραθέσω.. edit:το βρήκα.
spirosta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Εγώ παίρνω μόνο seagate... και ήσυχοι και δροσεροί... Έχω τώρα έναν 250 και έναν 160 σε sata και οι δύο... Έχω χρησιμοποιήσει και 120άρι και sata και ide αλλά τους πούλησα για να πάρω μεγαλύτερους. Έχουν και 5 χρονάκια εγγύηση.. Α! και μόνο από πλαίσιο αφού ότι πρόβλημα παρουσιαστεί πας το λες και σου δίνουν άλλο σε χρόνο dt. Αντε να περιμένεις κανα 10 λέπτο να τον ελέγξουν. Έχω τώρα και έναν WD 1200 JD που είναι sta και είναι σαφως λίγο πιο θορυβώδης. Αλλά μιλάμε για ελάχιστες διαφορές.
MrSeanKon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Οντως μικροδιαφορες έχουν στο θεμα του θορυβου spirosta. Βεβαια (αρχες του χρονου) σε ενα μαγαζι που ειχε ενας φιλος μου του ειχαν παει αρκετοι κλαταρισμενοι IDE WD (80 - 160 GB) αλλα αυτα θαρρω οτι συμβαινουν (ελαττωματικες παρτιδες). Επι του παροντος δεν εχω ξανακουσει κατι αναλογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.