Grigoros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Για να πουλησω στο ebay κατι που φτιαχνω εγω μονος μου πρεπει να εκδιδω αποδειξη κανονικα? Γιατι αν ας πουμε μπορω να πουλαω 20 αντικειμενα το μηνα θα εχω προβλημα με εφορια? Παρακαλω οχι απαντησεις με στυλ μη φοβασαι να σε πιασουν και τετοια απλα θελω να δω ποιο ειναι το νομιμο και τι υπαρχει στην ελλαδα για διωξη οικονομικων εγκληματων μεσω διαδικτιου Ευχαριστω
jimitris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Χμμμ... Καλή η ερώτησή σου φίλε μου. Με έχει απασχολήσει κι εμένα στο παρελθόν. Να σου πω την καθαρή αλήθεια... Δεν έχω ιδέα, αλλά φαντάζομαι πως αν δεν σε καταγγείλει κάποιος κακόβουλος αγοραστής, δεν έχεις πρόβλημα.
tpapo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Για να πουλησω στο ebay κατι που φτιαχνω εγω μονος μου πρεπει να εκδιδω αποδειξη κανονικα? Γιατι αν ας πουμε μπορω να πουλαω 20 αντικειμενα το μηνα θα εχω προβλημα με εφορια? Παρακαλω οχι απαντησεις με στυλ μη φοβασαι να σε πιασουν και τετοια απλα θελω να δω ποιο ειναι το νομιμο και τι υπαρχει στην ελλαδα για διωξη οικονομικων εγκληματων μεσω διαδικτιουΕυχαριστω Δεν απαντιεται ετσι απλά αυτο το θεμα φιλε μου,νομιζω ειχαμε ασχοληθει ξανα στο παρελθον.Συμφωνα με την ελληνική Φορολογική Νομοθεσία πρεπει να εκδιδεις αποδειξη ,μπορει ομως να κανεις "δημοπρασια" και ενα προσωπικο σου αντικείμενο οπότε δεν χρειάζεται... Εξάλου στο ebay ποσοι εκδιδουν απόδειξη ?? ,ελάχιστοι ...8)
Timour21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Απόδειξη θα είχε νόημα να εκδόσεις, αν είχες κόψει και συ με την σειρά σου τιμολόγιο για να αγοράσεις τις πρώτες ύλες. Αν είσαι ιδιώτης μπορείς να πουλήσεις οτιδήποτε σαν "μεταχειρισμένο" και δεν χρειάζεται να κόψεις απόδειξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.