Προς το περιεχόμενο

Κασέτες Video σε DVD

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι έχουν γίνει πολλά posts για το θέμα, όμως δεν μπορώ να τα βρώ γιατί όταν κάνω αναζήτηση σαν VHS μου λέει ότι είναι λίγοι οι χαρακτήρες, και όταν βάζω video μου βγάζει αποτελέσματα ακόμα και για κινητά.

Λοιπόν θέλω να μετατρέψω μια βιντεοκασέτα σε dvd. Πως το κάνω; Πρέπει να έχω οπωσδήποτε Tv Card; Με ποιο πρόγραμμα;

Αν ξέρετε κανένα link να απευθυνθώ θα είμαι υπόχρεος

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγω προσωπικά έχω κάνει όλες μου τις VHS σε DVD με τον εξης τρόπο:

Σύνδεσα το Binteo (SCART) με την ψηφιακή μου βιντεοκάμερα (που εχει εισοδους-εξοδους) και την βιντεοκάμερα με Firewire στο PC!

Με το Pinacle studio επεξεργασία και κάψιμο σε DVD.

Ποιότητα DVD ίδια με του Video!

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις απαραίτητα κάρτα τηλεόρασης ή vga με video in,ένα απλό βίντεο,ένα καλώδιο απο scart να βγαίνει σε 3 ή 2(κόκκινο-άσπρο audio out,κίτρινο video out)και το windows movie maker,αυτά!Μόλις τα συνδέσεις κάνεις capture από το movie maker και μετά το ή το καίς σε dvd σαν αρχείο .avi ή το κάνεις .vob με το virtualdub

Δημοσ.

Παιδια εχω καποιες κασετες τραβηγμενες απο παλια αναλογικη καμερα. δεν ξερω τον τυπο (ισως VHSc η καπως ετσι... δεν θυμαμαι το τελευταιο γραμμα) αλλα ειναι μικρες και μπαινουν σε βιντεο με καποιον ανταπτορα-κασετα.

επειδη θελω να τις μετατρεψω σε ψηφιακο αλλα δεν εχω τον απαραιτητο εξοπλισμο (ουτε καν την καμερα που τις τραβηξα), σκεφτομαι να τις παω σε καποιο μαγαζι που να κανει μετατροπες. ξερετε καποιο μαγαζι που να εχει λογικες τιμες? (δεν ειναι 1-2 κασετες...)

αν δεν θελετε να κανετε ποστ για να μη θεωρηθει διαφημιση, ευπροσδεκτα και τα ΡΜ :D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια πριν 2-3 εβδομαδες ειχε το lidl το κορυφαιο dvd player kai vhsrecorder 2σε1 και δεν το προλαβα γμτ.Ξερει καποιος αν υπαρχει κατι αντιστοιχο στα κανονικα μαγαζια?Και ακομη αν βγαινει και εκδοση με hd(καλα θα ηταν κορυφη)!!!!!

Δημοσ.

file mou aposo ksero ta videoseven sou kanoun metatropi apo vhs se dvd me to azimioto vevea!paei me tin ora apo oso ksero.giro st 5 evro i ora an den kano la8os.an omos to vhs pou 8a tous pas einai emporikis xrisis diladi kapoia tainia pou agorases mporei kai na min to kanoun ka8os ti8etai 8ema copyright kai ta sxetika.an epimineis omos oti katexeis nomima tin tainia 8a sto kanoun.mou to exei pei fili mou pou doulevei se katastima seven.

Δημοσ.

ap oso ksero k ego, kapoia video clubs kai perissotero fotografeia k oti asxolountai me eikona, gamous,vaptisia, klp exoun ton analogo eksoplismo gia na sou kanoun tin metatropi. to kako einai oti se xreonoun akriva. gia ton filo pou exei polles kassetes, pio poli tha ton simfere na parei ena epitrapezio dvd recorder, na to sindesei me to vhs, k na grapsei tin kasseta tou etsi. o epaggelmatias tha ton gdarei.

Δημοσ.

Παιδια τι λεμε εμενα μου ειχαν πει 15 ευρω το dvd>Με 10 δισκακια κανεις αποσβεση.Παντως κορυφαιο ειναι αυτο που προανεφερα(και δυστυχως δεν προλαβα να αγορασω) βιντεο απο τη μια μερια dvd apο την αλλη.Αν και εβαλα καρτα τηλεορασης στον υπολογιστη για να περασω τις ταινιες σε δισκακι ωστοσο δεν τα εχω καταφερει ακομη(θελει πολυ ψαξιμο απο οτι καταλαβα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...