tade_efi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 καλημερα, πολυ απλα και συντομα θελω να ρωτησω το εξης: ειμαι μελος μια διαδυκτιακης κοινοτητας με κοινο σημειο ενα χομπυ.οταν μπαινω στην ιστοσελιδα και παω εκει που πρεπει να βαλω username-password με το που γραφω το πρωτο γραμμα απο το username και πατησω enter μου εμφανιζει ολοκληρο το username και το password.επειδει δεν γουσταρω να μπει καποιος απο τον υπολογιστη μου και να δει τον φακελο με τα στοιχεια και τους κωδικους, e-mail κλπ πως μπορω να διακοψω αυτη την εντολη? ελπιζω να εγινα σαφης και κατανοητος. ευχαριστω εκ των προτερων
asmilon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δεν ειναι αναγνωριση αυτο που γεινεται φιλε μου, αλλα μια λειτουργια που λεγεται αυτοματη καταχωρηση. Στον Internet Explorer για να την απενεργοποιησεις πηγαινε Εργαλεια -> Επιλογες ιντερνετ-> Περιεχομενο-> Αυτοματη καταχωρηση, απενεργοποιησε την επιλογη για ονοματα και κωδικους και κανε απαλοιφη τις φορμες και τους κωδικους για να καθαρισεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.