Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Creative 6.1

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ηχεία μου κάνουν περίεργους θορύβους, τα ντουλάπια τρίζουν και οι πόρτες μου ανοίγουν μόνες τους... Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σοβαρά τώρα, το woofer μου κάνει δυνατούς κρότους, η ένταση αυξομειώνεται και ο ήχος αλλοιώνεται. Έχω τα 6.1 της Creative εδώ και 3 περίπου χρόνια και μάλιστα στο πρώτο δίμηνο τα είχα αντικαταστήσει από το Πλαίσιο γιατί ήταν προβληματικό το χειριστήριο!(δυστυχώς δε θυμάμαι τώρα το μοντέλο αλλά δεν είχε βγάλει και πολλά 6.1)

Τι λέτε; Πάω για καινούρια ή παίζει να υπάρχει άλλο πρόβλημα; Η κάρτα ήχου μου είναι η Audigy 2. Πάντως δεν πρέπει να είναι κάρτα ήχου γιατί δοκίμασα κάτι αρχαία ηχεία 2.0 που είχα και δεν έκαναν καμμία παρενέργεια!

Υ.Γ.: Αξίζει να πάρω αυτά αν οδηγηθώ τελικά σε νέα αγορά;

Δημοσ.

Ε λοιπον εχουμε τα ιδια ακριβως ηχεια (Creative Inspire 6.1) και το ιδιο ακριβως προβλημα! Ωρες ωρες ειναι σα να μπουμπουνιζει... :lol:

Δεν εχω καταφερει να εντοπισω που ωφειλεται. Πειραξα λιγακι το βισμα τροφοδοσιας, ανοιξα/φυσιξα το woofer, ακρη δεν εβγαλα. Παντως τωρα τελευταια δε μου το κανουν παρα σπανια. Αντιθετως για 1 μερα το καλοκαιρι ειχα χασει τελειως τον ηχο!

Δημοσ.

Έχω κάποια παρόμοια 4:1 και είχα παρόμοιο πρόβλημα. Αλλά μόνο όταν κούναγα το woofer. Εφόσον και στο woofer είναι ο ενισχυτής λέω κάποιο καλώδιο θα είναι.. Τελικά κατέληξα να το ανοίξω και να κοιτάω τις κολήσεις στην πλακέτα αφού άκρη δεν έβρισκα.. Αφού λοιπόν οι κολλήσεις ήταν εντάξει και συνέχιζε το πρόβλημα άρχισα να κουνάω και να πιέζω ότι έχει πάνω η πλακέτα.. Τελικά σταμάτησε... Άρα: Κάποια κόλληση ήταν..

Δημοσ.

...

Υ.Γ.: Αξίζει να πάρω αυτά αν οδηγηθώ τελικά σε νέα αγορά;

Από φίλο που τα έχει ακούσει και τα έχει προτείνει σε άλλο άτομο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Αν περιμένεις καμιά βδομάδα θα μπορώ να σου πω και απόψεις από πρώτο «αυτί» μιας και πρόκειται να τα αγοράσω (ΟΧΙ από το e-shop)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...