Προς το περιεχόμενο

χαμηλό download και disconnects

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. παρακαλώ τα φώτα σας.

Έχω μια σύνδεση otenet 1024 κι ένα Modem sagem fast 840 isdn.

Δουλεύω torrents με το azzureus και διαπιστώνω δυο προβλήματα.

Καταρχήν κατεβάζω πολύ χαμηλά, 30-40 στα καλά του. 15-25 μέσος όρος. Δουλεύω με torrents όπως είπα, και κατεβάζω γύρω στα 7-8 ταυτόχρονα. Με control+alt+del βλέπω ότι μόνο το 40-50% του εύρους της σύνδεσης χρησιμοποιείται. παρόλα αυτά, όταν σερφάρω ταυτόχρονα, κάνει πάρα πολύ ώρα να μου ανοίξει τις σελίδες. Δεν υπάρχει firewall. Τι γίνεται;

Πρόβλημα 2. Από πολλά torrent trackers ενώ παλιότερα κατέβαζα πολύ καλά, τώρα δεν μπορώ να κατεβάσω καθόλου. Είναι δημόσια, δεν τίθεται θέμα ban, και μου γράφει "αποτυχία αναγνωριστικού".

Πρόβλημα 3. Σχεδόν συνέχεια μετά από 4-5 ώρες, η σύνδεσή μου πέφτει. Κάτι που δεν συνέβαινε παλιότερα. Γιατί; Τι μπορώ να κάνω? Φταίνε τα windows σε αυτό ή το μοντεμ?

Ερώτηση. Στο azzureus, στις επιλογές έχει σαν default να χρησιμοποιεί disk cache 4MB. Μήπως θα πρέπει να το αλλάξω; Έχω 2 gb ραμ και 200 σκληρό.

Αυτην την στιγμή που μιλάμε, κατεβάζω με το azzureus 8 τορρεντς. ταχύτητα ανεβάσματος 23,2 ταχύτητα κατεβάσματος 5,2 και παράλληλα κατεβάζω από ftp με 1,6 μόνο.

Τις πταίει?

παρακαλώ τα φώτα σας.

Δημοσ.

prwton k symantikotero file einai na miwseis toulaxiston sto miso to upload sou giati diaforetika "mpoukwnei" h grammh k sernetai..bale to netlimiter k miwse to upload sou sto 12-14 k tha deis diafora megalh ws k 40%...ena einai afto k einai sygoura enas logos..apo kei k pera sygoura tha exeis k kapies diakumanseis logo anabathmisewn apo O.T.E...dokimase loipon gia arxh to netlimiter pou tha breis me ena google search amesws k ama pali exeis problems edw eimaste.

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά. παρακαλώ τα φώτα σας.

Έχω μια σύνδεση otenet 1024 κι ένα Modem sagem fast 840 isdn.

Δουλεύω torrents με το azzureus και διαπιστώνω δυο προβλήματα.

Καταρχήν κατεβάζω πολύ χαμηλά, 30-40 στα καλά του. 15-25 μέσος όρος. Δουλεύω με torrents όπως είπα, και κατεβάζω γύρω στα 7-8 ταυτόχρονα. Με control+alt+del βλέπω ότι μόνο το 40-50% του εύρους της σύνδεσης χρησιμοποιείται. παρόλα αυτά, όταν σερφάρω ταυτόχρονα, κάνει πάρα πολύ ώρα να μου ανοίξει τις σελίδες. Δεν υπάρχει firewall. Τι γίνεται;

Πρόβλημα 2. Από πολλά torrent trackers ενώ παλιότερα κατέβαζα πολύ καλά, τώρα δεν μπορώ να κατεβάσω καθόλου. Είναι δημόσια, δεν τίθεται θέμα ban, και μου γράφει "αποτυχία αναγνωριστικού".

Πρόβλημα 3. Σχεδόν συνέχεια μετά από 4-5 ώρες, η σύνδεσή μου πέφτει. Κάτι που δεν συνέβαινε παλιότερα. Γιατί; Τι μπορώ να κάνω? Φταίνε τα windows σε αυτό ή το μοντεμ?

Ερώτηση. Στο azzureus, στις επιλογές έχει σαν default να χρησιμοποιεί disk cache 4MB. Μήπως θα πρέπει να το αλλάξω; Έχω 2 gb ραμ και 200 σκληρό.

Αυτην την στιγμή που μιλάμε, κατεβάζω με το azzureus 8 τορρεντς. ταχύτητα ανεβάσματος 23,2 ταχύτητα κατεβάσματος 5,2 και παράλληλα κατεβάζω από ftp με 1,6 μόνο.

Τις πταίει?

παρακαλώ τα φώτα σας.

den ise o monos, to exw kai ego to idio kai exw 1024 adsl me sagem etc etc...

To provlima fenete na ine o paroxeas kai stin xiroteri periptosi to paliorouter.

Δημοσ.

martini32003, για το θέμα του Az (για τα άλλα δεν ξέρω):

1. Τρέξε τον Configuration Wizard του Az (τα ταυτόχρονα τόρρεντ που έχεις είναι πάρα πολλά για τέτοια σύνδεση -- ίσως να είναι και άλλα πράγματα λάθος)
  2. Προσάρμοσε τον κόφτη του upload στην τιμή που πρέπει για xx/256 (βλ. λινκ στην υπογραφή μου) και μην πειράξεις τίποτα άλλο
  3. Κατέβασε ένα καλό τόρρεντ μόνο του να δεις πόσο πιάνει (βλ. ίδιο λινκ, FAQ)

Δημοσ.

egw pali exw 1024 sundesi apo tin vivodi....katevazw torrent apo azureus...katevazw 2 tautoxrona k ftanei ta 75-80 kb/s....kala einai an k den eimai euxaristimenos..exw ru8misei k to upload mou sta 5kb/s....alla den eimai idiaitera euxaristimenos....

Δημοσ.

paidia dokimaste kai ena firmware update...(den xerw an yparxei kiolas gia thn sygkekrimenh syskeyh)kamia fora einai kai thema router to opoio diorthonetai ap'thn idia thn etaireia se kapoio pio kainourio firmware....

Δημοσ.

1) vale netlimiter na deis an sou travaei kati allo bandwidth

2) vale sta torrents max upload 12kb/s

3) dokimase na katevaseis ena megalo arxeio apo ena mirror tis otenet (px apache) kai des ti taxutita sou ekei.

an de travaei akoma kai sto 3 tote call otenet giati i to router i i line sou ftaiei

Δημοσ.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι είναι καλύτερα να έχεις ενεργά μέχρι 2 torrent γιατί μετά όσα περισσότερα βάζεις τόσο μικρότερη ταχύτητα έχεις συνολικά.

Εγώ πάντως βάζω 1 το πολύ 2 με Limit 12-15kb/s στο upload και είμαι super. Έχω 1024 vivodi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...