A3TeRnuS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Πηγα χτες και ομολογω οτι γουσταρα τρελλά... Εχω καιρο να βγω σε τετοια μαγαζια και σε τελικη αναλυση οσον αφορα τ ακουσματα μου ευνοουμαι κανονικοτατα... Γουσταρω nu και black metal 1000% και εμεινα αφωνος! Συνεχες σφηροκοπημα αλά Χωρις Ανασα,μονο 200 φορες καλυτερο! Παει κανεις σας ρε παιδια; Γενικα λιγος ο κοσμος πια σε μεταλ μαγαζια... Ν.
Ioannis Jr. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Έχεις κάποιο link ή κάποιες φωτό, μια διεύθυνση για εμάς που δεν έχουμε ιδέα τι εστί Texas?
A3TeRnuS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ιπποκρατους προς τα κατω ειναι φιλε μου και παιζει μεταλ... Γενικα ακραιο black/thrash/speed με λιγο hardcore μεσα! Ν.
blackwar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Από τα λιγοστά καλά ροκαδικά στην Αθήνα είναι αυτό, και το Wizard στο Μαρούσι. @Ιoannis Jr Δες εδώ: http://www.texasclub.gr
Lemuria Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Πηγαινα παλια στο texas πριν το ανακαινησουν και γουσταρα τρελλα... εχω να παω καιρο ομολογβ καμμια 3 ετια και μαλλον πρεπει να παω γιατι ακουω πολυ καλα λογια. Γουσταρω το black αλλα ελπιζω να μην παιζει μονο αυτο, γιατι τουλαχ παλαιοτερα επαιζε καθε μερα και αλλο προγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.