Προς το περιεχόμενο

iview catalog reader...?...!...?

ApSiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι συμforoumήτες πως είστε?Θέλω να ασς απασχολήσω λίγο με μια απορία που έχω σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είναι το iview catalog reader της Microsoft (νομίζω). Ακούστε πως έχει το θέμα. Σε μία θεατρική παράσταση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα τα παιδιά είχαν προσλάβει έναν επαγγελματία φωτογράφο για να καλύψει με video και φωτογραφίες τη παράσταση. Όλα ωραία και καλά μέχρι που όταν ο καλός μας ο φωτογράφος μας έδωσε το cd με τις φωτογραφίες......Στο CD υπάρχουν 2 φάκελοι....ο ένας έχει κανονικά μερικές φωτογραφίες και ο άλλος έχει τις φωτογραφίες σε μορφή *.ivc το οποίο ανοίγει με το iview catalog reader. Το θέμα είναι ότι από το iview catalog reader δεν μπορούμε να κάνουμε εκτύπωση και ο καλός μας ο φωτογράφος ζητάει 300euro επιπλέον για την εκτύπωση.....(έχει πάρει και ένα σκασμό λεφτά για τα υπόλοιπα)

Το αρχείο αυτό εγώ δεν κατάφερα να το ανοίξω καθώς στο pc μου βγάζει error. Σε άλλα pc που άνοιξε τα παιδιά μπορούσαν να δουν μόνο τις φωτογραφίες και να μην τις επεξεργαστούν-εκτυπώσουν!!!!!!

Και ρωτώ...υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω export τις φωτογραφίες από το iview catalog reader σε κανονική μορφή????Ή έστω να κάνω το iview catalog reader να εκτυπώσει τις φωτογραφίες.......

Δημοσ.
Ίσως αν έβρισκες την έκδοση iView MediaPro να άνοιγε τα αρχεία και να έκανες τη δουλειά σου

Μετα από πολύ καιρό βρήκα τον χρόνο να το δοκιμάσω και δούλεψε!!

Σε ευχαριστω φιλε!!!Τα κατάφερα!! χεχεχεχε

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...