skull Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 To phpbb4u.gr ειναι μεσα στους επισημους supporters του phpBB!!!Μπορείς να το εμπιστευτείς! Ευχαρηστουμε και για την αναφορα!
georgep800 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να αρχίσεις από τα πολύ βασικά. Διάβασε αυτό το άρθρο για το πως θα στήσεις το φόρουμ. Ωραίος! Πολύ χρήσιμο το link!
georgep800 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Και κάτι ακόμα. Η αρχική σελίδα, όπως η αρχική σελίδα http://www.insomnia.gr, δημιουργείται και αυτή απο το phpbb;
georgep800 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς να μου απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα μου; Επειδή σκέφτομαι να δημιουργήσω αρχικά, την αρχική σελίδα και μελλοντικά το forum.
ALR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Όχι, η σελίδα του insomnia στηρίζεται στο vbulletin και χρησιμοποιεί vbadvanced. Το phpbb χρησιμοποιεί νομίζω το phpbb plus. Το vbulletin κοστίζει 160 usd, και 30 usd κάθε χρόνο.
georgep800 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Οκ, ποιο εργαλείο όμως να χρησιμοποιήσω για να φτιάξω την αρχική σελίδα εύκολα και γρήγορα;:???:
ALR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Αναλόγως τι μορφή θέλεις να έχεις στην αρχική σου σελίδα. Πάρε παράδειγμα από το http://www.vcdc.gr Έχουν το forum στημένο σε phpbb και την αρχική τους σελίδα σε html.
georgep800 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά στην αρχική σελίδα έχω σκοπό να βάλω κάποιες ανακοινώσεις που όταν κάποιος πατάει πάνω τους, να τον πηγαίνει σε μια άλλη σελίδα και να τις βλέπει ολόκληρες. Όπως επίσης και ένα link με φωτογραφίες, που όταν κάποιος πατάει επάνω του, θα τον πηγαίνει σε μια επόμενη σελίδα όπου θα βλέπει τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει. Δηλαδή αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρώ το ευκολότερο εργαλείο γι' αυτήν την δουλειά, μιας και δεν ξέρω αρκετά πράγματα. Έχεις καμιά ιδέα;
ALR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το πρώτο που σκέφτομαι είναι ο συνδιασμός του Joomla για αρχική σελίδα και το σύστημα που λές, με SMF για forum.
kostassakel13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Καλά ότι και να λέμε οτιδήποτε και να χρησιμοποιήσεις αυτή τη δουλειά μπορείς να την κάνεις. Δεν χρειάζεται σε ένα site ας πούμε να έχεις ένα Joomla για τρελό content! Εγώ στο site μου χρησιμοποιώ Invision Power Board και για Portal το Unreal Portal το οποίο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα Modification για το IPB, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!! Άπλα δες το site μου(καινούργιο) που βρίσκεται στο sig μου για να καταλάβεις!! Τώρα για εσένα που προφανώς δεν θέλεις να πληρώσεις ή και γενικότερα να χρησιμοποιήσεις IPB που έχει τέτοια mods, βάλε phpBB/SMF σε συνδιασμό με MkPortal και για πλήρη integration με το forum. Περισσότερα αργότερα γιατί τώρα δεν προλαβαίνω, θα ακολουθήσουν αναλυτικές πληροφορίες για αυτά τα κύρια Boards με διάφορες καλές λύσεις για Portal!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.