progx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Καλησπερίζω όλους τους συναδέλφους στο forum. 'Οπως αναφέρω και στον τίτλο πρόκειται να αγοράσω 19"TFT και θα ήθελα την συμβουλή σας για αυτό εδώ το προϊον. http://www.benq-eu.com/products/LCD/?product=542&page=specifications
x_vagos_x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Θα ήταν πιο εύκολο για εμάς, αν μας έλεγες τα χρήματα που διαθέτεις, πόσο κάνει η συγκεκριμένη, και για τι χρήση θέλεις την οθόνη...
progx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 μέχρι 280?. κυρίως gaming. την βρήκα περίπου στα 229? και έχει και dvi.
x_vagos_x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Α, για gaming... Δεν γνωρίζω επ' αυτού... Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρότεινα την δική μου... LG 1919S... Αλλά μάλλον δεν σου κάνει... Για να ξέρουν και οι επόμενοι υποψήφιοι ''απαντητές'' θέλεις πολύ καλές επιδόσεις...;
progx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Α, για gaming... Δεν γνωρίζω επ' αυτού... no problem, η δικιά σου lg τι λέει?
x_vagos_x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μια χαρά... Σχεδόν άριστη... Ζωντανά χρώματα, σωστή κατανομή φωτεινότητας από την κορυφή μέχρι τον πάτο της οθόνης (δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...), αλλά λίγο δύσχρηστο menu
progx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μια χαρά... Σχεδόν άριστη... Ζωντανά χρώματα, σωστή κατανομή φωτεινότητας από την κορυφή μέχρι τον πάτο της οθόνης (δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...), αλλά λίγο δύσχρηστο menu thanks θα την έχω υπόψη
johnfocus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 και εγω θα σου προτεινω LG.Οι τιμές έχουν πέσει πολύ και είναι αξιόπιστες.Πιστεύω με μία 19΄ και χρόνο απόκρισης 8 ms τα παιχνίδια θα παίζουν μια χαρά.Eνδεικτικά ρίξε μια ματιά εδώ http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=1&category=892
strider Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Πήγαινε σε LG που έχουν και εγγύηση 0 pixel για 3 χρόνια, και super service. Έχει πολλά μοντέλα ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις.
x_vagos_x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Και στην θέση σου θα συμβιβαζόμον με μια φτηνή και μέτριας/αρκετά καλής/ικανοποιητικής ποιότητας οθόνη, αν αποσκοπούσα σε σχετικά σύντομη αντικατάσταση... Εγώ π.χ. σε ένα-δυο χρόνια θα αλλάξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.