Προς το περιεχόμενο

Υπερχρονισμος 7900gt gigabyte-βοηθεια

xa xaxa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορουσε καποιος υπευθηνα να μου υποδειξει εναν ασφαλη τροπο να δοκιμασω να υπερχρονισω την ανωθεν καρτα...

Τι βλαβες μπορει να υποστει κ ποσο χρονο ζωης χανεις με τον υπερχρονισμο?

Επισης θα ηθελα αν γινεται να μου εξηγησει καποιος αν αξιζει motherboard sli η "απλη" με χρηση της 7900gt για πιθανη αναβαθμιση που προκειται να κανω σε intel core 2 duo 6600 απο τον 630 στα 3ghz που εχω τωρα..

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Σχετικά με το υπεύθυνα πρέπει να σου διευκρινήσω πως υπεύθυνος είσαι μόνο εσύ, όλοι οι υπόλοιποι μια γνώμη μπορούν να δώσουν. Και οι συμβουλές μπορεί να είναι τζάμπα, αλλά το κόστος το πληρώνει αυτός που τις ακολουθεί!

Κάθε απόπειρα υπερχρονισμού είναι διαφορετική, γιατί επηρεάζεται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, όπως ψύξη κουρτιού και κάρτας, παρτίδα κάρτας, ποιότητα τροφοδοτικού. Κανονικά θα έπρεπε να ανεβάζεις λίγο-λίγο τις συχνότητες (αρχικά στον πυρήνα και έπειτα στις μνήμες ή αντίστροφα) και να δοκιμάζεις μερικά μετροπρογράμματα. Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία μέχρι να εμφανιστούν χρώματα & γραμμές (ανώτατο όριο μνημών) ή κολλήματα (ανώτατο όριο πυρήνα). Διαφορετικά μπορείς να δοκιμάσεις το ενσωματωμένο πρόγραμμα της nvidia. Θα σου δώσει σχετικά συντηρητικές τιμές, αλλά ασφαλείς.

Αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις δύο κάρτες να δουλέψουν σε sli και οι εκδόσεις της μητρικής που σε ενδιαφέρει είναι καθόλα όμοιες πλην του sli, τότε πάρε την απλή, για να γλυτώσεις ?.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...