xa xaxa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Exw 2 leitoyrgika se 2 diaforetika particion k thelw na apegatastisw ta professional (megalh istoria) ap to ena particion!Ginetai na apofygw to format toy kapws k na stamathsei na bgazei 2 leitourgika(epilogi)kata thn ekkinisi toy ypologisth(parepiptontws einai laptop toshiba qosmio k den xerw pws na bw sto bios) ? Kapoios? Tha glitwsw megalo mpela! Eyxaristw prokatabolika
napotaxia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 εγω τι να πω,που θελω να κανω double boot σε ενα pc που εχω ωστε να μπορω να εχω το πρωτο εγω και το δεφτερω η αδελφη μου..ξερει καποιος που μπορω να βρω τον τροπο αφτω??αν ξερει κανειςτον τροπο που μπορω να το κανω αφτω ας μου το πει γιατι δεν το θελω για μενα αλλα για τιν φουκαριαρα τιν αδελφη μου που θελει και αφτη να βενει με τα δικα τις xp.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μην ξεθάβετε παλιά μηνύματα παρακαλώ. Για το πρόβλημά σας, ανοίξτε νέο thread. Τσάμπα είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.