I_dont_need_PC Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα στο forum, θέμα του thread είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο σύστημα μου, το οποίο αποτελείται απο: AMD 64 X2 3800+ XFX 7600GT (Driver 91.47) HIPER 580W PSU ST 1G DDR2 667MHz ASUS M2N-E WinXP SP2 Το πρόβλημα έχει ως εξής: Όταν το PC τρέχει μια "βαριά" 3D εφαρμογή (κάποιο game, 3dMark06) τις περισσότερες φορές εμφανίζεται η γνωστή μπλε οθόνη με ένα μήνυμα " nv4_disp.dll infinite loop Error", και το PC επανέρχεται μόνο με Hard Reboot. Googlara το πρόβλημα και βρήκα αρκετά articles σε forums για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο από ότι φαίνεται δεν αφορά μόνο τις κάρτες της σειράς 7 της NVidia αλλά και πιο παλιές εκδόσεις. Δυστυχώς λύση δεν έχω βρει ακόμα. So, αν κάποιος από το forum έχει καμιά ιδέα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Thanks
blueviper Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ρίξε μια ματιά αν ένα από τα παρακάτω άρθρα/ιστοσελίδες μπορεί να σε βοηθήσει στον εντοπισμό του προβλήματος μέσα από την BSoD και τα debugging tools που παρέχει η ίδια η Microsoft: Troubleshooting Windows Stop Messages Nilpo's Ultimate Windows Troubleshooting and Security Guide Guide to troubleshooting blue screen (BSOD) errors Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Error Doctor 2007.
asmilon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δοκιμασες με καποια πιο παλια εκδοση των οδηγων της Nvidia? Δες επισης μηπως θελουν οι οδηγοι της μητρικης σου καποια ενημερωση...
I_dont_need_PC Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. blueviper Θα κοιτάξω τα Links και ελπίζω να καταλήξω κάπου ... asmilon Mobo is up to date Ο παλιότερος driver που έχω δοκιμάσει είναι ο 91.31 .. θα κοιτάξω να βρω κάποιον παλιότερο ίσως να δοκιμάσω Το πιο περίεργο για μένα είναι ότι ενώ το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι γνωστό σε forums από το 2001 δεν έχει δοθεί κάποιο official fix Όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες!! Thanks
asmilon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Kαλα μην τρελαινεσαι οτι εινα απο το 2001 και εγω Nvidia εχω και δε μου εχει βγαλει ποτε κατι παρομοιο. Απλα το συγκεκριμενο Dll ειναι βασικο για τον οδηγο της καρτας οποτε ειναι λογικο να "σκαει" αυτο πιο συχνα αν κατι παει στραβα. Δοκιμασε και ενα BIOS Update εδω μπορεις να βρεις το καταλληλο για εσενα http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.