Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Traffic Shaping εφαρμόζεται στα P2P και στα Torrens αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι με το rapget κατεβάζω το πολύ με 200-300kb ενώ έχω 24mbps. Εάν κατεβάσω ένα αρχείο από Mozilla Firefox το κατεβάζω με 800-900. Καμια λύση???

Δημοσ.

ναι, αρα δεν τιθεται θεμα οτι ειναι προβλημα traffic shaping. μηπως για παραδειγμα οταν κατεβαζεις ενα συγκεκριμενο αρχειο του rs απο firefox χρησιμοποιεις διαφορετικο server απ οτι στο rapget ;

Δημοσ.

Παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση???Ειχα εναν 6μηνο premium kai flashget download manager και ολα καλα μεχρι τωρα.Ανανεωσα παλι και ξερρυθμιστηκε το flashget.Δηλαδη παω να του περασω τα λινκς και τα απορριπτει αυτοματα.Του αλλαξα τα στοιχεια(user kai pass) και παλι τα ιδια.Τι φταιει?Τι πρεπει να κανω???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

ανανέωσες εννοείς το ίδιο που έχεις ή πήρες άλλον?

απλά βazεις στο flashget απόθήκευση ως προεπιλογή και μετά οκ.

Δημοσ.

Οχι πηρα αλλο κωδικο.

ΠΑω στο site manager toy flashget bazo host http://rapidshare.com/ το καινουργιο ονομα και κωδικο και οκ αλλα μολις παω να κατεβασω κατι αυτοματα μου το απορριπτει.Εννοειται χειροκινητα κατεβαζει μια χαρα.Τι φταιει??ΝΑ εκανα τη διαδικασια απο την αρχη(του flashget εννοω)??Κατεβασα και την τελευταια εκδοση του.Τι να κανω????

Δημοσ.
Οχι πηρα αλλο κωδικο.

ΠΑω στο site manager toy flashget bazo host http://rapidshare.com/ το καινουργιο ονομα και κωδικο και οκ αλλα μολις παω να κατεβασω κατι αυτοματα μου το απορριπτει.Εννοειται χειροκινητα κατεβαζει μια χαρα.Τι φταιει??ΝΑ εκανα τη διαδικασια απο την αρχη(του flashget εννοω)??Κατεβασα και την τελευταια εκδοση του.Τι να κανω????

host δεν βάζω καθόλου εγώ..;)

απλά με το που αντιγράφω το link από το rapidshare και μου ανοίγει το παράθυρο της λήψης βάζω εκεί usernam + pass , αυτόματα και αποθήκευση ως προεπιλογή.

και μετά αρχίζει και κατεβάζει..

το μόνο πρόβλημα δημιουργείται όταν έχεις ήδη αρχεία μέσα προς download..

τότε μπορεί να μην το πάρει με την πρώτη..:-)

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα παιδια.

Θα ηθελα μερικες απαντησεις αν καποιος γνωριζει.

Βασικα εχω premium λογαριασμος στο Rs και ρωταω το εξης

1. Υπαρχει καποιος λογος να τικαρω το Direct download?Αν ναι γιατι;

2.Επειδη μερικα αρχεια ειναι μεγαλα και τα "σπανε σε κομματια" πως μπορω να βαλω τα λινκ ολα μαζι στο FDM χωρις να τα προσθετω ενα-ενα;

Ελπιζω να μην εγινα κουραστικος.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Καλησπερα και απο εμενα παιδια.

Θα ηθελα μερικες απαντησεις αν καποιος γνωριζει.

Βασικα εχω premium λογαριασμος στο Rs και ρωταω το εξης

1. Υπαρχει καποιος λογος να τικαρω το Direct download?Αν ναι γιατι;

2.Επειδη μερικα αρχεια ειναι μεγαλα και τα "σπανε σε κομματια" πως μπορω να βαλω τα λινκ ολα μαζι στο FDM χωρις να τα προσθετω ενα-ενα;

Ελπιζω να μην εγινα κουραστικος.

Ευχαριστω.

1)το Direct download sta options βοηθάει γιατί..

με κάθε ένα που πας να κατεβάσεις,αντί να σου ζητάει να διαλέξεις από κάποιο server κάθε φορά, στο κατεβάζει αυτόματα.

2) τα αντιγράφεις όλα και πατάς επικόληση από το πρόχειρο. :-)

Δημοσ.
πως μπορω στο multi-upload να ανεβασω πανω απο 100mb?

παω εκει θελοντας να ανεβασω μια ταινια 700mb πχ και την σπαω σε 8 μερη. παω τα βαζω και τα 8 και μου λεει μονο μεχρι 100mb μπορω να ανεβασω. πως γινεται να ανεβασω το 1ο κομματι και μετα μολις τελειωσει να ανεβει μονο του το επομενο και παει λεγοντας? μπορω να χρησιμοποιησω καποιο αλλο προγραμμα ή υπαρχει λυση?

Για δες αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...