Freakster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί δεν το χρησιμοποεί πολύς κόσμος το official rapidshare manager και ολοι την ψαχνουν με αλλα προγραμματα; Μια χαρά μου φαίνεται (μόλις το έβαλα) . Εχει ακουστει τπτ για spyware?? Bassstarlet, λέει στις οδηγίες να έχετε το net framework 2 αλλιώς πετά σφάλμα, εσύ το έχεις αυτό;
isspro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Internet Download Manager (IDM) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!!
phadomas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Internet Download Manager (IDM) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!! Οπως το ειπε ο φιλος.Δεν το αλλαζω με τπτ
Freakster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί έτσι ρε παιδιά, πείτε καμια γνώμη. Εβαλα το official και εχει τελικιασει και εχει και upload εργαλειο, γτ να βαλω αυτο που λετε;
isspro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 για upload και εγω το official εχω και πιανει full οπως και το Rapid Uploader αλλα για download εχω δοκιμασει πανω απο 5 προγραμματα γνωστα και μη και μονο αυτο (IDM) ντελικιαζει... απλως δοκιμασε το και μετα πες μας τη γνωμη σου. αν θελεις το κατι παραπανω και την πληρη αξιοποιηση της γραμμης σου τοτε θα μας ακουσεις....
Freakster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ok τώρα μάλιστα, θα το δοκιμάσω. Είναι εύκολο στη ρύθμιση του λογαριασμού μου; Το flashget π.χ. μου εβγαλε την ψυχη για να κατεβασει σωστα απο το rs.
isspro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 δεν ειμαι τωρα σπιτι να σου πω ακιβως. το μονο που κανεις ειναι να πας στις ρυθμισεις και να βαλεις h*tp://rapidshare.com, username και password και τελος που να αποθηκευονται τα αρχεια γιατι τα χωριζει σε κατηγοριες οπως video, music, photos, programs. εγω εβαλα ολα τα ειδη αρχειων να αποθηκευονται στο ιδιο σημειο. αυτα.... για οποιαδηποτε απορια εδω ειμαστε
phovos666 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μπορει καποιος να μπει αυτη τη στιγμη στο site Rapidshare.com και να κανει download!!! Εγω αν και member δεν μπορω!!! Please someone check it!!!
angmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Όλα ΟΚ εδώ και με πολύ καλές ταχύτητες, βεβαίως, βεβαίως...
phovos666 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 OK φιλε ευχαριστω για την απαντηση... Μωλις τωρα μπορω και εγω να συνεχισω το κατεβασμα. Με ολη αυτη την επικαιροτητα εις βαρους του rapidshare νομιζα για μια στιγμη οτι εκλεισε προσορινα!!!!
PETROS13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 έχει κάποια νομικά προβλήματα για την ώρα όπως συζητάμε σε αντίστοιχο thread. τώρα το τι θα γίνει θα δείξει..
whitehorse23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παίδες μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να μπορείς να κάνεις αντιγραφή-επικόλληση όλο τον κώδικα οτιδήποτε (π.χ. ταινίας ) και να το κατεβάζει αυτόματα όλο από premium account ;;; Ευχαριστώ
johnpsakas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε εγω χρησιμοποιω το cryptoad http://cryptload.info/ Ακομα υπαρχει το usd downloader http://www.dimonius.ru/dusd.php http://skykid.wordpress.com/2007/10/06/universal-share-downloader/
PETROS13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παίδες μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να μπορείς να κάνεις αντιγραφή-επικόλληση όλο τον κώδικα οτιδήποτε (π.χ. ταινίας ) και να το κατεβάζει αυτόματα όλο από premium account ;;; Ευχαριστώ flashget και rapget επίσης..
tsoum Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Έβαλα το FlashGot στον Firefox με μηχανή την Orbit. Όταν βλέπω πολλά Rapidshare Links για ένα αρχείο, π.χ. ....part 1....part 2 κλπ, ενώ τα πιάνω με δεξί κλικ και FlashGot επιλογή, μου βγάζει παραθυράκι της Orbit, τα τσεκάρω όλα, αλλά αυτό που κατεβάζει είναι ένα αρχείο από το καθένα, μεγέθους μόνο 5,11kb. Πως μπορώ να βάλω όλες τα links για download και να μου κατέβουν χωρίς πρόβλημα? Υπάρχει πρόταση για άλλο πρόγραμμα μήπως? Και όταν έχω αυτά τα αρχεία-τμήματα μιας ταινίας, πως μπορώ να τα ενώσω ώστε να έχω πλήρη την ταινία ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα