disqualified Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 στα vista δεν εχω προβλημα με flashget εκδοση στα xp παλι μου κσνε παιχνιδια δοκιμασε το IDM(internet download manager)
alexiou92 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 an exeis dynamic ip apla kane reset to modem sou kai mia xara oxi pia xronos anamonhs alla den mporeis na baleis polla tautoxrona
PETROS13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 αν κάποιος θέλει να δώσει πόντους στον εαυτό του ή σε κάποιον δεν χρειάζεται να κατεβάσει ολόκληρο το αρχείο..αρκεί να κατεβάσει έστω τα πρώτα 10 κβ από το αρχείο και μετά ακυρώνει το download..έτσι για την ιστορία..
dimitris2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 danny7 αν εχεις dsl modem ειναι πολυ ευκολο να κατεβαζεις τσαμπα με ενα προγραμματακι στο ινσομνια εχουν δημοσιευτει κανα 2 τοπικ σχετικα με αυτο... ps το ενα βρισκεται στην υπογραφη μου το αλλο εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=225187
wert Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Βάλε το flashget 1.73 που δουλεύει μια χαρά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Rapget. Κατα την γνωμη μου κορυφαιο και free !!!! Ποτε δεν μου εκανε προβλημα.
asterias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 "an exeis dynamic ip apla kane reset to modem sou kai mia xara oxi pia xronos anamonhs alla den mporeis na baleis polla tautoxrona" Πως κάνεις reset στο modem?
john.c.i.s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά μόλις έκανα premium . Κανένα καλό προγραμματάκι για να βάλω πολλά links και να κατεβαίνουν ένα ένα έχετε να μου προτείνετε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά μόλις έκανα premium . Κανένα καλό προγραμματάκι για να βάλω πολλά links και να κατεβαίνουν ένα ένα έχετε να μου προτείνετε? Αυτο που λεω και λιγο πιο πανω Rapget
isspro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 μην ξεχασεις να πας στις ρυθμισεις\διακομιστες και να βαλεις σινδεση και κωδικο... χωρις αυτα τζιφος... ετσι την ειχα πατησει και χτυπαγα το κεφαλι μου. χαχαχαχα ρε παιδια και κατι αλλο. ενα φιλαρακι μου εδωσε το account του επειδη τον εχω βοηθησει αρκετες φορες με το pc αλλα 10 μερες τωρα ξεσκιστηκα να κατεβαζω. ξερετε ποιο ειναι το οριο ανα μηνα στον premium?
Bougas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 μην ξεχασεις να πας στις ρυθμισεις\διακομιστες και να βαλεις σινδεση και κωδικο... χωρις αυτα τζιφος... ετσι την ειχα πατησει και χτυπαγα το κεφαλι μου. χαχαχαχα ρε παιδια και κατι αλλο. ενα φιλαρακι μου εδωσε το account του επειδη τον εχω βοηθησει αρκετες φορες με το pc αλλα 10 μερες τωρα ξεσκιστηκα να κατεβαζω. ξερετε ποιο ειναι το οριο ανα μηνα στον premium? 25 gb τις τελευταιες 5 ημερες.
stormwave Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Γεια χαρα σε ολους αν δεν κανω λαθος το ημερησιο οριο στο rapid ειναι 4-5 gb,το γενικο σου ειναι 20-25gb.Ενας καλος downloader manager χωρις προβληματα ειναι ο IDM (internet download manager).
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Γεια χαρα σε ολους αν δεν κανω λαθος το ημερησιο οριο στο rapid ειναι 4-5 gb,το γενικο σου ειναι 20-25gb.Ενας καλος downloader manager χωρις προβληματα ειναι ο IDM (internet download manager). Το οριο ειναι 25 γιγα σε 5 μερες με premium acount. Download manager προτιμω το rapget .Πολυ καλο, πολυ μικρο και δεν θελει εγκατασταση.Ειναι και free.
PETROS13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 δεν υπάρχει ημερήσιο όριο..όσο έχεις αφήσει διαθέσιμο από τα 25 τις τελευταίες 5 μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα