anthony_88 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατι δε γινεται sticky παιδια αυτο το thread?? Νομιζω ειναι πολυ χρησιμο και μπορουμε να συγκεντωνουμε εδω ολες τις αποριες σχετικα με το rapidshare. Να κανω και μια ερωτηση: Γινεται να ανοιξω δευτερο λογαριασμο στο paypal με την ιδια καρτα ωστε να αγορασω πακετο rapidshare? Δηλαδη επιτρεπει το paypal και δεχεται η rapidshare κατι τετοιο? Δυο διαφορετικους λογαριασμους μεν, αγορασμενους απο την ιδια καρτα δε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Να κανω και μια ερωτηση: Γινεται να ανοιξω δευτερο λογαριασμο στο paypal με την ιδια καρτα ωστε να αγορασω πακετο rapidshare? Δηλαδη επιτρεπει το paypal και δεχεται η rapidshare κατι τετοιο? Δυο διαφορετικους λογαριασμους μεν, αγορασμενους απο την ιδια καρτα δε... Δεν χρειαζεται να ανοιξεις αλλο λογαριασμο στο paypal. Μπες στο rapidshare κανε log out και μετα ζητα νεο λογαριαμο και πληρωσε με paypal.Θα σου δωσει νεο λογαριασμο. Εχω κανει πολλους λογαριασμους για φιλους ετσι.
anthony_88 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν χρειαζεται να ανοιξεις αλλο λογαριασμο στο paypal. Μπες στο rapidshare κανε log out και μετα ζητα νεο λογαριαμο και πληρωσε με paypal.Θα σου δωσει νεο λογαριασμο. Εχω κανει πολλους λογαριασμους για φιλους ετσι. Ευχαριστω Γιαννη, κανεις log out απο το rapidshare και ολα ΟΚ!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστω Γιαννη, κανεις log out απο το rapidshare και ολα ΟΚ!! Ναι ακριβως ετσι για να μην σου ανανεωσει τον δικο σου χρονο.
patrickdrd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 μπα, εγώ τους βάζω (τους φίλους) να ανοίξουν κ δικό τους λογαριασμό στο paypal, για να μην έχουμε... ντράβαλα...
nikolasR200 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ωραία, πάμε,είσαι premium κατ'αρχήν; τώρα συνέρχομαι από ένα format, γι'αυτό δεν απάντησα νωρίτερα...ναι είμαι premium user..αλλα δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει με τίποτα με opera..το έχει κάνει κανείς..? (και κάτι άσχετο, είχα κάνει backup τα wand κλπ data από το opera αλλά στο restore δεν έχω βρει τα bookmark..ξέρει κανείς που αποθηκεύονται αυτά?)
patrickdrd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 τις οδηγίες μου τις έχεις ακολουθήσει πιστά; (θα τις βρεις σε κάποιο προηγούμενο post)
nikolasR200 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 έχω την εντύπωση ότι τις ακολούθησα πιστά..
PETROS13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 έχω την εντύπωση ότι τις ακολούθησα πιστά.. όταν έβαλες τα στοιχεία του premium πάτησες αποθήκευση ως προεπιλογή?? τσέκαρε βέβαια και τα αρχεία αν λειτουργούν..αφού αν τα έχει σβήσει ο uploader ή το rapidshare, τότε θα κατέβει αρχείο πάλι 6 kb..
nikolasR200 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 τα αρχεία, τα κατέβασα χειροκίνητα κανονικά..με flashget μόνο 6kb
PETROS13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 καλύτερα να βάλεις στην επιλογή εκκίνηση αμέσως και μετά πάτα αποθήκευση ως προεπιλογή.. σιγουρέψου ότι βάζεις το σωστό κωδικό..
Striker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 egw sto rapidhsare eimai premium dld kathe xrono pou teleiwnei to account mou to ananewnw gia allon 1 xrono[to xreisimopoiw para poli to Rs. Kapote mou eixan hackepsei to account mou kai kserete ti egine??Ta idia atoma tou Rs epikoinwnisane mazi mou kai mou eipane oti ton eixane hackepsei to account kai gia auto to logo mou to ksanadwsane ksana ton idio gt poli apla vlepoune tis Ip kai autos pou to hackepse apo oti mou eipane ethage Ban Ip.Ti allo na thelisw??
nikolasR200 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Petro, δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά και το menu που είχε προστεθεί (του flashget) στο δεξί κλικ στο opera ήταν με κάτι "κινέζικα" που μου επιβεβαίωνε ότι για κάποιο λόγο δεν έχει δέσει καλά το γλυκό..
PETROS13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 για opera δεν ξέρω.. σε firefox και σε IE που χρησιμοποιώ το flashget δεν το βάζω στο δεξί κλικ..απλά ανοίγω το flashget και αντιγράφω τα πχ 8 link.τα τραβάει αμέσως το flashget και απλά χρειάζονται 2 οκ να πατήσω..
y0sakis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Mates κανένα link για ταινίες στο rapidshare μπορει να στειλει καποιος κανενα pm!!! thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα