Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Εχω premium sto rapidshare και θελω το εξης.Χρησιμοποιωντας καποιον download manager να βαζω καποια λινκς αλλα να μην κατεβαινουν ταυτοχρονα αλλα οταν τελειωνει το πρωτο να μπαινει το δευτερο κοκ.Γινεται κατι τετοιο με το getright λχ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γίνεται με τον getright αλλά είναι πολύ πιθανό! Ψάξε στις ρυθμίσεις κάτι σχετικό με max simultaneous downloads ή κάτι παρεμφερές και βάλε 1!

Δημοσ.

Φίλε louben φυσικά κ γίνετε. Με Flashget, εγώ κατεβάζω 1 αρχείο τη φορά. Στις ιδιότητες επέλεξε πόσα αρχεία θες να κατεβαίνουν ταυτόχρονα.

Δημοσ.
παίδες..εγώ δε μπορώ να το κάνω να δουλέψει ούτε με opera ούτε με internet explorer.. ό,τι και αν κάνω, κατεβάζει μόνο ένα αρχείο 4-5kb.. που είναι το λάθος..?

καμιά βοήθεια και προς τα εδώ ρε παιδιά..?

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Εχω premium sto rapidshare και θελω το εξης.Χρησιμοποιωντας καποιον download manager να βαζω καποια λινκς αλλα να μην κατεβαινουν ταυτοχρονα αλλα οταν τελειωνει το πρωτο να μπαινει το δευτερο κοκ.Γινεται κατι τετοιο με το getright λχ?

Με getright to katafera telika ευχαριστω.Απλα μου κανει 2 κουλα.ΠΑει τα αρχεια στο 98-99% και τα σταματαει και δευτερευοντως δεχεται μεχρι 5 αρχεια.Γιατι γινονται αυτα????

Δημοσ.
Με getright to katafera telika ευχαριστω.Απλα μου κανει 2 κουλα.ΠΑει τα αρχεια στο 98-99% και τα σταματαει και δευτερευοντως δεχεται μεχρι 5 αρχεια.Γιατι γινονται αυτα????

Φινεται με το Rapget που οριζεις ποσα θα κατεβαζει ταυτοχρονα.

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα Bonus points που σου δινει με καθε συνδρομη για premium account

εχω παρει μια μηνιαια και μου εχει δωσει 8000 points λεει οτι με 10.000 μπορω να κανω δωρεαν ανανεωση για αλλες 30 ημερες

πως μπορω να βρω αλλα 2000 points για να παρω την δωρεαν επεκταση;

εχω αρχισει να βαριεμαι με τα μικρα κοματια των 100ΜΒ, ελεος πια

Δημοσ.

απλό!

πρέπει να ανεβάσεις (upload) αρχεία,

να ποστάρεις σε forums ώστε να τα κατεβάσουν (free) χρήστες από εσένα (1 download = 1 πόντος) κ να μαζέψεις πόντους!

* κάθε free user μπορεί να δώσει max 5 πόντους σε μια ώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...