Thanasis159 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ IDM και κατεβάζει, τουλάχιστον έτσι φαίνεται, πιο γρήγορα από όλους τους άλλους download managers έχω δοκιμάσει... Flashget, Orbit, Free Download Manage.
atomakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 μήπως ξέρεται να μπορώ να βρω κάποιο τζάμπα λογαριασμό γιατί δεν μπορώ να περιμένω όλη την ώρα.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Σε καταλαβαίνω. που να φτάσουν 5gb/μερα... Γεμίζει και ο εξωτερικός.. Πιο πολλά θέλω σε δίσκους παρά στο account..
atomakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Σε καταλαβαίνω. που να φτάσουν 5gb/μερα... Γεμίζει και ο εξωτερικός..Πιο πολλά θέλω σε δίσκους παρά στο account.. αλλά εγώ δεν έχω μία για ξόδεμα οπότε ξέρεται κανένα άλο τρόπο?
Pantelwolf Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 βγαζε-βαζε το router στη πρίζα (η disconnect-connect)να παίρνεις άλλη ip. Αλλα αν τον κάψεις μη πεις γιατί..
AWERAWER Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 kai ego leo na gino melos.an gino melos tha mou stiloun stin dieuthinsi tis pistotikis kapio logariasmo?epidi nomizo etis grafi.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Οχι. Βρές ένα φίλο σου και βάλτε απο 25 ευρώ. Τσάμπα είναι. @AWERAWER Με paypal πληρώνεις.
fyjitsu_yama Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 mporw dhladh ki egw me ena filo na baloume misa misa se mia proplhrwmenh kai na agorasoume premium?me thn proplhrwmenh ti ginetai?den fainetao o kodikos ths kartas sto rapidshare molis sundethis sto premium?
Pantelwolf Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ΝΑι μπορείς. Οχι δε φαίνεται, μόλις αγοράσεις σου δίνει κωδικό χρήστη και password και χρησιμοποιείς αυτά.
antreaslam Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 mporw dhladh ki egw me ena filo na baloume misa misa se mia proplhrwmenh kai na agorasoume premium?me thn proplhrwmenh ti ginetai?den fainetao o kodikos ths kartas sto rapidshare molis sundethis sto premium? ναι, μπορείτε να το κάνετε αυτό. με την προπληρωμένη, θα "περασετε" χρήματα στο paypal,και μέσω paypal θα αγοράσετε τον λογ/σμο στο ράπιντ. οχι,δε φαίνεται τίποτα μόλις συνδεθείς στο premium,παρά μόνο ο λογ/σμος σου.
PETROS13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 άλλος τρόπος..να ανεβάζετε στο collector's zone μέχρι να φτάσετε 10000 πόντους και μετά τζάμπα λογαριασμός!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα