Sadako Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Να ρωτήσω εγώ κάτι σχετικό με τους rapidshare folders?? Αποφάσισα να 'τακτοποιήσω' λίγο τα πράγματα που έχω ανεβάσει σαν premium user. Σε πρώτη φάση, αυτό είναι λίγο πολύ straight-forward. Δηλαδή αφού έχεις δημιουργήσει τους folders, κάνεις κλικ πάνω στον κωδικό, τικάρεις τα αρχεία που θέλεις να μεταφέρεις, πατάς add και έγινε η δουλειά.. Εκεί που βρίσκω μπέρδεμα, είναι στην περίπτωση σου sub-folder. Δηλαδή, έχω ένα folder, πετάω εκεί μέσα 10 links. Δημιουργώ ένα sub-folder, αλλά δεν βλέπω επιλογή να κάνω τικ στα 5 απο αυτά τα αρχεία και να μπουν στο sub-folder. Ο μόνος τρόπος που βρήκα, ήταν να μπω μέσα στο sub-folder απο κει να κάνω add ένα rapidshare link μόνο του. Αλλά αυτό είναι κουραστικό όταν πρόκειται για πολλά links.. Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος και μου διαφεύγει??
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Mε το Rapget 1.35 δεν γίνεται να κατεβάζεις παραπάνω από ένα αρχεία ταυτόχρονα;
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 μάλλον όχι, βάλε flashget βρε συ, αλλά από την άλλη κι εγώ ένα αρχείο κατεβάζω την φορά, απλά σε 5 parts, δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή την... απληστία που μας διακατέχει, να κατεβάσουμε όλο το... νετ και γρήγορα! δεν νομίζω να κερδίζεις τίποτα με το να βάζεις πολλά αρχεία ταυτόχρονα, αν θες να αξιοιποιήσεις την γραμμή σου στο... έπακρο, βάλε flashget και πες του να σου κατεβάζει 5 κομμάτια του αρχείου ταυτόχρονα!
patrickdrd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ωχ..αυτό το ξέχασα..να εχετε το flashget ρυθμισμένο με το που πατάς ένα link να παίρνει απευθείας τη διεύθυνση...την πρώτη φορα πατάτε άκυρο(έχει anonym ) και τη δεύτερη φορά οκ.. όσο για το anonym.to σας βρήκα την λύση! όσοι χρησιμοποιείτε firefox, θα πάτε να βάλετε το Greasemonkey και με το anonym.to Link Remover θα κάνετε καταπληκτική δουλειά!
vounisios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Παιδια, καλησπερα.Διαβασα απο την αρχη το Rapidshare.Οχι ομως ολο,για να λεμε την αληθεια.Εχω, εδω και λιγο καιρο, Premium-account.Οσο αφορα για το Free στην αρχη το καταλαβα. Oμως, στο Premiun,εχει αλλες επιλογες.Μηπως θα μπορουσατε να μου τα εξηγουσατε λιγο,οσο αφορα μετα το ανεβασμα,πως θα στειλω ας πουμε ενα αρχειο,σε ενα φιλο(τραγουδι ή κατι αλλο).Βαζω και μια εικονα του rapidshare,μετα το ανεβασμα καποιων αρχειων. Ευχαριστω πολυ.
doonis11 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 loipon egw eimai premium user kai dn to allazw me tpt.. an kai tha borousa na vrw akri me time limit reducers kai tetoiou eidous, pisteuw oti to rapidshare einai ena apo auta ta pragmata sto internet pou tou aksizei na to kaneis swsta... doonis11
wert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 πως θα στειλω ας πουμε ενα αρχειο,σε ενα φιλο Κάνεις δεξί κλίκ αντιγραφή το link και το στέλνεις στο φίλο σου να το κατεβάσει.
kostaspap Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια δεν μπορω να κανω το flashget να δουλεψει με τιποτα...Εχω premium account,και εχω κανει τα παντα απο αυτα που εχουν γραφτει στις προηγουμενες σελιδες (enable direct,ρυθμισεις monitor) αλλα εξακολουθει να κατεβαζει το αρχειο των 4κβ...Τωρα θα το απεγκαταστησω και θα περασω παλιοτερη εκδοση να δουμε.. Καμια ιδεα κανενας?
accipio Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Flashget v1.73.128 χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με Rapidshare.
kostaspap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Εβαλα rapget τελικα ... Πανευκολο και δουλευει τελεια . Μου αρεσει που περναει και αναγνωρ9ιζει αυτοματα οτι link αντιγραφεις και με τη μια.. Τωρα κατεβαζω με 600 κβ/s!
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Εβαλα rapget τελικα ...Πανευκολο και δουλευει τελεια . Μου αρεσει που περναει και αναγνωρ9ιζει αυτοματα οτι link αντιγραφεις και με τη μια.. Τωρα κατεβαζω με 600 κβ/s! Κι εγω αλλος ενας υπερμαχος του rapget εδω και καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα