Erunildo Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Ενταξει το εφτιαξα..Για καποιο λογο δεν εφτανε να αποθηκευσω το username/password μονο στις ρυθμισεις αλλα επρεπε να τους αποθηκευσω και στο pop-up παραθυρο που βγαζει πριν πατησω ΟΚ για να κατεβουν(στο Flashget αυτα).. Thanks παντως pigeon...
pigeon Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 οκ δεν κανει τιποτε, κοιτα μηπως στο options/site manager του flashget δεν εχεις http://rapidshare.com αλλα http://www.rapidshare.com , το 2ο ειναι λαθος!
Erunildo Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 το πρωτο εχω Τεσπα αφου εφτιαξε δεν το πειραζω τωρα
Freakster Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Καλο το rapget, δε λεω.. Αλλα θα ηθελα να χρησιμοποιω το free download manager που εχει zip preview και τετοια. Μηπως ξερετε πως να το ρυθμισω να κανω τη δουλεια μου; Ως τωρα το μονο που ειχα κανει ειναι να βαλω στο rapget τους κωδικους μου και τιποτα αλλο δε χρειαστηκε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Αν ξεπεράσεις το όριο των 25gb,μετά από πόσες μέρες μπορείς να ξανακατεβάσεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Αν ξεπεράσεις το όριο των 25gb,μετά από πόσες μέρες μπορείς να ξανακατεβάσεις; Καθε μερα που περναει θα μπορεις αλλα 5GB.
sotoserres Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 sto rapid share mon anebazeis?? den mporeis na deis ta anebasmena kai na dialekseis ti thes na katebaseis?? iparxei kapoia selida pou na to kanei afto??
MasterX Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Καθε μερα που περναει θα μπορεις αλλα 5GB. όχι ακριβώς... καθε μέρα σου αφαιρεί (από το όριο των 25GB) αυτά που είχες κατεβάσει πριν 5 μέρες... π.χ. Δευτέρα κατέβασες 2GB Τρίτη κατέβασες 4GB Τετάρτη κατέβασες 1GB Πέμπτη κατέβασες 6GB Παρασκευη κατέβασες 5GB Οπότε Παρασκευη σου λέει ότι τις τελευταίες 5 μέρες (Δευτ-Παρασκ) έχεις κατεβάσει 18GB.. Το Σαββάτο σου αφαιρεί ουσιαστικά ότι κατέβασες Δευτέρα (2GB), δηλαδή πας στα 16GB και προσθέτει σταδιακά αυτά που κατεβάζεις μέσα στην ίδια μέρα (κατά την διάρκεια του Σαββάτου). Την Κυριακή αφαιρεί ότι κατέβασες την Τρίτη (4GB) και κατά την διάρκεια της ημέρας προσθέτει ότι κατεβάζεις. Ουσιαστικά κάθε μέρα προσθέτεις ότι κατέβασμα έχεις κάνει τις 4 προηγούμενες μέρες συν ότι έχεις κατεβάσει μέχρι εκείνη την στιγμή της σημερινής ημέρας. Αν το άθροισμα ξεπεράσει το όριο 25GB, σε κόβει μέχρι να κατέβεις πάλι κάτω από το όριο, καθώς κάθε μέρα που αλλάζει σου αφαιρεί το κατέβασμα 5 ημερών πίσω. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ...
pigeon Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 σωστος ο masterx, πληρεστατη η αποτύπωση! Αν στις 5 μέρες (με αυτη που τρέχει) εχεις 25gb, σε κόβει. Αν εχεις λιγότερα, σου δίνει τη διαφορά δηλ 25gb-μειον αυτα που κατέβασες τις 5 τελευταίες μέρες. Και πάλι σε κόβει μολις φτάσεις στα 25gb. Η αλλαγή της "ημέρας" γίνεται στις 01:00 το βράδυ οχι στις 00:00 , λόγω Γερμανίας. Αναζήτηση γίνεται με το google. Αν επιτρέπεται μπορω να γράψω 2-3 τρόπους αναζήτησης. Στην γραμμή αναζήτησης γράφεις την σειρά που θέλεις και αφαιρείς ή προσθέτεις ορους: For example, if you want to see a bunch of 50cent songs +inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.com cent To see all video files available on rapidshare... +inurl:avi|mpg|wmv site:rapidshare.com To see all archives and programs available... +inurl:exe|rar|zip site:rapidshare.com To see all music files available... +inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.com This should show all files available... .* site:rapidshare.com Και τέλος υπάρχει αυτο, http://www.rapidosearch.com/, αλλα με το χέρι κανεις καλύτερη δουλεια
MasterX Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 έχουν ενδιαφέρον αυτοί οι τροποι ψαξίματος που παραθέτεις... σε βάζει στα links κατευθείαν... δεν τον ήξερα αυτόν τον τρόπο.. Εγώ, εκτός της γνωστης μεθόδου εύρεσης λινκ στα διάφορα φόρουμ, καμιά φορά ψάχνω στο google απλώς βάζοντας 1-2 λέξεις κλειδιά και τη λέξη rapidshare... Πολλές φορές βρίσκω αυτό που ψάχνω, επίσης έτσι έχω ανακαλύψει και πολύ ενδιαφέροντα φόρουμ, με λινκς για rapidshare φυσικά...
patrickdrd Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 καλό είναι να βάζετε την φράση >rapidshare.com/files στο google μαζί με τις αναζητήσεις σας
bazexas200 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 eimai Premium χρήστης. exo to flashget.den mporo na katebaso ta arxeia mou ta dinei 5 kb.kapoia sos.euxaristo poli.
bazexas200 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 http://rapidshare.com/files/35644963/Lalis_Lazopoulos_-_Thrypsala
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα