Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει το εφτιαξα..Για καποιο λογο δεν εφτανε να αποθηκευσω το username/password μονο στις ρυθμισεις αλλα επρεπε να τους αποθηκευσω και στο pop-up παραθυρο που βγαζει πριν πατησω ΟΚ για να κατεβουν(στο Flashget αυτα)..

Thanks παντως pigeon...

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλο το rapget, δε λεω.. Αλλα θα ηθελα να χρησιμοποιω το free download manager που εχει zip preview και τετοια. Μηπως ξερετε πως να το ρυθμισω να κανω τη δουλεια μου; Ως τωρα το μονο που ειχα κανει ειναι να βαλω στο rapget τους κωδικους μου και τιποτα αλλο δε χρειαστηκε.

Δημοσ.
Καθε μερα που περναει θα μπορεις αλλα 5GB.

όχι ακριβώς...

καθε μέρα σου αφαιρεί (από το όριο των 25GB) αυτά που είχες κατεβάσει πριν 5 μέρες...

π.χ.

Δευτέρα κατέβασες 2GB

Τρίτη κατέβασες 4GB

Τετάρτη κατέβασες 1GB

Πέμπτη κατέβασες 6GB

Παρασκευη κατέβασες 5GB

Οπότε Παρασκευη σου λέει ότι τις τελευταίες 5 μέρες (Δευτ-Παρασκ) έχεις κατεβάσει 18GB..

Το Σαββάτο σου αφαιρεί ουσιαστικά ότι κατέβασες Δευτέρα (2GB), δηλαδή πας στα 16GB και προσθέτει σταδιακά αυτά που κατεβάζεις μέσα στην ίδια μέρα (κατά την διάρκεια του Σαββάτου).

Την Κυριακή αφαιρεί ότι κατέβασες την Τρίτη (4GB) και κατά την διάρκεια της ημέρας προσθέτει ότι κατεβάζεις.

Ουσιαστικά κάθε μέρα προσθέτεις ότι κατέβασμα έχεις κάνει τις 4 προηγούμενες μέρες συν ότι έχεις κατεβάσει μέχρι εκείνη την στιγμή της σημερινής ημέρας. Αν το άθροισμα ξεπεράσει το όριο 25GB, σε κόβει μέχρι να κατέβεις πάλι κάτω από το όριο, καθώς κάθε μέρα που αλλάζει σου αφαιρεί το κατέβασμα 5 ημερών πίσω.

Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ...

Δημοσ.

σωστος ο masterx, πληρεστατη η αποτύπωση! ;)

Αν στις 5 μέρες (με αυτη που τρέχει) εχεις 25gb, σε κόβει. Αν εχεις λιγότερα, σου δίνει τη διαφορά δηλ 25gb-μειον αυτα που κατέβασες τις 5 τελευταίες μέρες. Και πάλι σε κόβει μολις φτάσεις στα 25gb. Η αλλαγή της "ημέρας" γίνεται στις 01:00 το βράδυ οχι στις 00:00 , λόγω Γερμανίας.

Αναζήτηση γίνεται με το google. Αν επιτρέπεται μπορω να γράψω 2-3 τρόπους αναζήτησης. Στην γραμμή αναζήτησης γράφεις την σειρά που θέλεις και αφαιρείς ή προσθέτεις ορους:

For example, if you want to see a bunch of 50cent songs

+inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.com cent

To see all video files available on rapidshare...

+inurl:avi|mpg|wmv site:rapidshare.com

To see all archives and programs available...

+inurl:exe|rar|zip site:rapidshare.com

To see all music files available...

+inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.com

This should show all files available...

.* site:rapidshare.com

Και τέλος υπάρχει αυτο, http://www.rapidosearch.com/, αλλα με το χέρι κανεις καλύτερη δουλεια ;)

Δημοσ.

έχουν ενδιαφέρον αυτοί οι τροποι ψαξίματος που παραθέτεις... σε βάζει στα links κατευθείαν... δεν τον ήξερα αυτόν τον τρόπο..

Εγώ, εκτός της γνωστης μεθόδου εύρεσης λινκ στα διάφορα φόρουμ, καμιά φορά ψάχνω στο google απλώς βάζοντας 1-2 λέξεις κλειδιά και τη λέξη rapidshare... Πολλές φορές βρίσκω αυτό που ψάχνω, επίσης έτσι έχω ανακαλύψει και πολύ ενδιαφέροντα φόρουμ, με λινκς για rapidshare φυσικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...