patrickdrd Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 με paypal, πολύ αξιόπιστο και ασφαλές, έχοντας μια πιστωτική κάρτα δηλωμένη (alpha bank visa electron) με λίγα γκαφρά μέσα
xristos21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 na rwthsw...an thelw na parw premium kai thelw na to dwsw se ena filo mou na katebazei kai ekeinos blepei tipota stoixeia pistwtikhs na kserw an einai na mhn dwsw perimenw apanthseis
tonypapadovic Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 O φίλος σου θα έχει πρόσβαση μόνο στους κωδικούς/ρυθμίσεις που θα έχεις στο rapidshare, δεν θα έχει να κάνει καθόλου με το paypal που θα δώσεις την κάρτα σου και τα στοιχεία της
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 ναι φίλε, δεν θα χεις πρόβλημα, για να δει την πιστωτική σου πρέπει να κάνει login στο paypal με το email σου και το password που έχεις δώσει στο paypal
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Για καλό και για κακό βέβαια,δώσε τα στοιχεία της κάρτας σου να στα φυλάξουμε εμείς.
xristos21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 tote tsampa rwtaw basstarlet an blepei tatoxeia ths pistwtikhs
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ρε παιδια υπαρχει τροπος μετα απο επανεκκινηση το rapget οχι μονο να ανοιγει μονο του αλλα και να συνεχιζει να κατεβαζει ????
louthiros20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 phgaine ruthmiseis enarksh epelekse enarkh lhpshs sthn ekinhsh tou programmatos kai enarksh kata thn ekinhsh twn windows
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 phgaine ruthmiseis enarksh epelekse enarkh lhpshs sthn ekinhsh tou programmatos kai enarksh kata thn ekinhsh twn windows Ευχαριστω πολυ.
pigeon Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 tote tsampa rwtaw basstarlet an blepei tatoxeia ths pistwtikhs χρηστο το εχω κανει κι εγω σ'ενα φίλο, δεν βλέπει τιποτε ο αλλος μην ανησυχεις. Μονο user/pass του δίνεις. (το ειπε και ο tonypapadovic πριν) Ετσι κι αλλιως μεσω paypal το rapidshare βλεπει μονο το email σου και το ονομ/μο της κάρτας σου
Erunildo Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Παιδες μια βοηθεια. Απο χτες δεν μπορω να κατεβασω απο Flashget(και DAP). Κατεβαζει το κλασσικο 5ΚΒ αρχειο. Βασικα χτες εκανα Optimize Internet Settings με το System Mechanic,οποτε υποθετω οτι κατι αλλαξε(εκανα restore αλλα δεν δουλεψε τιποτα). Οι ρυθμισεις του accelerator ειναι σωστες,το direct download,cookies ενεργοποιημενα. Τι αλλο μπορει να φταει;
pigeon Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 μπες ξανα στη σελίδα του rapid -κανονικα login- και πατα το [options]. Τσεκάρισε το Direct Downloads. Οταν σβήστουν μια φορα τα cookies απο-επιλέγεται μόνο του... Επίσης στο flashget χρειαζεται κάτι (μαλλον το εχεις ηδη, αλλα το γράφω για καθε ενδεχόμενο): στο Options/Site manager προσθέτεις(add) το http://rapidshare.com με username και password αυτα που εχεις στο rapid.
Erunildo Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μπα, και τα 2 που προτεινες ηταν ενταξει,τα ειχα τσεκαρει..Κατι αλλο;
pigeon Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Χμμ περίεργο... Μηπως να βαλεις random τους servers αν δεν το εχεις ηδη? Να σου πω αν βαλεις ενα link στο address bar , σου βγάζει να το κατεβάσεις αυτόματα (Open/Save κτλ) ή σου βγάζει σελίδα; Μηπως τα link που δοκιμάζεις ειναι banned; Αλλος λόγος δεν παιζει... Κατι αλλο που μου ηρθε τωρα , μου ειχε συμβει στο notebook: Κανε logout στη σελίδα του rapid και ξαναμπες. Μερικες φορές δεν ξέρω γιατι, ενω εισαι Logged in , δεν βλεπει το cookie το flashget... Και κάτι ακόμα ετσι για να τα καλυψουμε ολα τα ενδεχόμενα: Στο flashget εχεις ενεργοποιήσει τα cookies ετσι; (Options/Protocol). Και φαντάζομαι δεν τρέχεις τιποτε απο πίσω που σου ελεγχει και απαγορεύει cookies (πχ. adwatch)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα