Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος να συνδυάσουμε το rapget με premium account από rapidshare.com?Η νέα έκδοση του rapget λειτουργεί μια χαρά και το προτιμώ από flashget που σου τρώει όλο το bandwidth και δε μπορείς να ανοίξεις σελίδες κλπ.

Φυσικα και μποριες !!!!Πας στους διακομιστες και βαζεις τα στοιχεια του premium acount.Κι εγω για τους ιδιους λογους το προτιμω.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επιτρέψτε μου να διαφωνήσω παίδες,

το flashget είναι πλήρης download manager,

ενώ το rapget...

αν βάλετε το flashget σε normal επίπεδα (5 parts / αρχείο) και 1 connection δεν θα χετε κανένα πρόβλημα με το σερφάρισμα!

Εγώ έχω την παραπάνω ρύθμιση και κάνω και upload σε torrents ταυτόχρονα και σερφάρω ανετότατα!

Όσο για το rapget, σε ποιο παλιές εκδόσεις τουλάχιστον (δεν ξέρω τι παίζει με την καινούρια) ήθελε το "πραγματικό" userid (όχι το alias)

Δημοσ.

Egw katebazw me flashget apo 2 files /1part kai den me enoxlei katholou sto serfarisma. Exw monimws anoixtw to Azureus kai otan den katebazw to exw kai kanei seed.

Δημοσ.

αυτό που είναι με τους αριθμούς που σου δίνουν στην αρχή (σου στέλνουν με email) το 123456, όχι το alias (ψευδώνυμο) που μπορείς να δώσεις μετά

Δημοσ.
αυτό που είναι με τους αριθμούς που σου δίνουν στην αρχή (σου στέλνουν με email) το 123456, όχι το alias (ψευδώνυμο) που μπορείς να δώσεις μετά

Και ειναι προβλημα του rapget αυτο ????

Δημοσ.

εντάξει, δεν είναι "πρόβλημα" ακριβώς,

απλά έτσι δούλευε όταν το δοκίμασα στην έκδοση 1.26,

από τότε με κέρδισε το flashget

Δημοσ.

Αν προσπαθησω να αγορασω με τη καρτα μου, rapidshare λογαριασμο για ενα φιλο....... δε πιστευω να προσθεσει σε εμενα (και οχι στον φιλο) τους μηνες λογω αντιστοιχισης της καρτας με εμενα απο το paypal???

Δημοσ.
Αν προσπαθησω να αγορασω με τη καρτα μου, rapidshare λογαριασμο για ενα φιλο....... δε πιστευω να προσθεσει σε εμενα (και οχι στον φιλο) τους μηνες λογω αντιστοιχισης της καρτας με εμενα απο το paypal???

Μπες στον λογαριασμο σου κανε logoff και μετα κανε αυτο που θελεις.Το εχω δοκιμασει επιτυχως.

Δημοσ.

Οκ Γιαννη, αρα αν παω στον φιλο που ουτε εχει μπει στο rapidshare ουτε καν log off θα χρειαστω :)

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!

Δημοσ.
Οκ Γιαννη, αρα αν παω στον φιλο που ουτε εχει μπει στο rapidshare ουτε καν log off θα χρειαστω :)

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!

Αν πας στο δικο του pc κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Μιας και το rapget εχει γινει unstable πως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το flashget για κατεβασμα αρχειων απο rapidshare?Ειμαι premium χρηστης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...