patrickdrd Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Καλημέρα φίλε μου και welcome! Κατ' αρχήν αυτή την ερώτηση θα πρεπε να την κάνεις εδώ. Στο συγκεκριμένο thread (το παρών) συζητάμε θέματα για το rapidshare και όχι για ταινίες... Anyway, θα κατεβάσεις το Subtitle Workshop 2.51 που θα βρεις εδώ και αφού το κάνεις εγκατάσταση θα πας tools -> join subtitles και θα δώσεις τα δυο αρχεία υποτίτλων για να γίνουν ένα!
geronik Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ευχαριστώ, αλλά το πρόβλημα μου είναι πως θα κάνω ένα και τα 8 αρχεία του rapid share
patrickdrd Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 έλα, αυτό είναι πανεύκολο, χρειάζεσαι το winrar, το βρίσκεις εδώ (φαντάζομαι τα αρχεία αυτά έχουν rar κατάληξη), το εγκαθιστάς και μετά κάνεις δεξί κλικ -> extract here
geronik Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 τα αρχεία που κατεβάζω έχουν την εξής κατάληξη (20th-srealpro.avi.003) και όταν τελειώσουν δεν ανοίγουν με τίποτα. Μήπως τελικά ότι υπάρχει στο rapid share είναι κωδικοποιημένο;
patrickdrd Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 α, οκ, τότε χρειάζεσαι το HJ-Split, το βρίσκεις εδώ, επιλέγεις το πρώτο αρχείο ("001") και πατάς join
geronik Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Το αφήνω σε αυτή την μορφή ή αφαιρώ το οο1 στο τέλος και αφήνω το avi;;;
patrickdrd Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 αν πατήσεις join, θα σου βγάλει (extract) το avi μετά από λίγη ώρα
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 RapGet 1.29 RapGet RapGet (RAPidshareGET) is a downloader with code recognition for such share servers as rapidshare.de, megaupload.com, slil.ru and others. Advantages of RapGet a freeware; a small soft (about 200 Kb); autodownloads from 67 free share services; a lot of simultanious downloads; multilingual support (47 languages). Κατέβασμα με SSL Libraries: http://rapidshare.com/files/26186434/RapGet_1.29.rar Ζηλεψαν το nero για τις αναβθμησεις του ????
CaffeineAddict Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Υποτιθεται οτι διορθωθηκε το προβλημα με το code recognition απο την εκδοση 1.28 ... Αλλα μπααααα... @@ καπαμα...
Jojos170304 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 To rapget 1.29 μου δουλεύει μία χαρά. Επιτέλους!!!!!! Μπόρεσα επιτέλους να φύγω από flashget που ανέβαζε τον counter του rapidshare στα 25GB για πλάκα!!!!! Υ.Γ.: Μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται κανένα συμπληρωματικό OCR για recognition όπως τα παλιότερα rapget αρκεί να βάλεις τους κωδικούς σου σαν premium user
CompHeller Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Έκανα σήμερα ένα premium ... Επειδή η γραμμή μου είναι πιταρισμένη και πρέπει άμεσα να κατεβάσω 2 GB μπορώ να πάω σε ένα BnB να βάλω τους κωδικούς μου και να κάνω την δουλειά μου ή θα φάω κανα DEL απο το rapid????
Panos1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 είναι γεγονός πως τα premium account όταν κατεβάζουν μέσα από download managers δίνουν λάθος δεδομένα στον server του rapidshare με αποτέλεσμα να μπαίνει το limit των 25 giga ακόμα και όταν δεν τα έχεις κατεβάσει ξέρει κανεις τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε για να το αλλάξουμε αυτό? συγκεκριμένα στον IDM ας πούμε
patrickdrd Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 δεν αλλάζει φίλε, όλα, όλο και κάτι "κλέβουν", ειδικά αν κάνεις resume, σταματήσεις το download και το ξαναρχίσεις... την πάτησες! το καλύτερο για μένα είναι το flashget 1.73 που "κλέβει" το λιγότερο...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 154 min αναμονή είδα σήμερα, μετά το τέλος κατεβάσματος 2 αρχείων μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα