andromahos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Exo premium account sto rapidshare ki eixa mazepsi mexri xthes giro sta 11800 pontous toys opoious den ixa akoma xrisimopoiisei gia ena free mina akoma.Simera to proi oi pontoi koitao exoun eksafanisti !!Oi 10000!!Xoris kan na mou exei prostethi kan o minas!!Mipos kseri na mou pei kaneis giati simbeni ayto??Exei symbei se kanenan allon??
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 100 φορές τα ίδια θα λέμε; Ας το βάλει κάποιος moderator στην αρχική please! Πρώτα απ όλα πήγαινε στο RapidShare -> premium zone -> premium zone login.Στην σελίδα που θα σου ανοίξει πάτα στο options και βάλε ένα τικ στο κουτάκι που γράφει direct downloads. Tώρα στο FlashGet:Tools -> Options -> Site Manager και πάτα AddΣτο url βάλε:>http://rapidshare.com/ Βάλε ένα τικ στο κουτάκι login to server και από κάτω γράψε το username και το password που έχεις και πάτα ok. Άλλες ρυθμίσεις:Tools -> Οptions -> Μonitor:Clipboard τικ σε Monitor και Confirmation.Browser clicks τικ σε Internet Explorer και Notify on Flash.Τώρα κάθε φορά που θα <<πετάς>> τα links στον FlashGet απλώς σερνοντάς τα ή με δεξί κλικ και copy θα σου βγάzει τα url έτοιμα για κατέβασμα Στο πρώτο notification board που θα σου ανοίξει είναι τα url που θέλεις να κατεβάσειςΑν συμφωνείς πάτα ok. enw h peiragmenh ekdosh pou dinei o filos katebazeis kanonika Χαίρομαι φίλε που "βρήκες την υγειά σου"! Και προσοχή, όταν λέμε "πειραγμένη" δεν εννοούμε κρακαρισμένη ή πατσαρισμένη, απλά έχουν αφαιρεθεί τα adware - spyware και έχει αντικατασταθεί το dll (αυτό κάνει το δεξί κλικ στον internet explorer) με το καινούριο για να μην θέλει restart κλπ. Και μιας που είπαμε για το 1.73 μήπως έχει κανείς κάτι τέτοιο: flashget 1.73 tweaked exe MaRKuS TH-DJMthat will dramatically improve the program's design Είναι ένα exe που είχε βγει με χρώμα μπλε σκούρο και είχε πιο ωραίο design από το original, πιο μεγάλα παράθυρα κλπ. Το είχα, αλλά το έχω χάσει, μήπως το χει κανείς;
louthiros20 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 uparxei programma pou na douleuei kai na einai eukolo san to rapget?
MasterX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Σε μερικά αρχεία το Rapget δεν ολοκληρώνει το download αλλα τα αποθηκεύει σαν προσωρινα (δηλαδή με καταληξη .rg)... ξέρει κανείς το γιατί? Δεν έχω βάλει open ssl kai rapget fix... έχει να κάνει με αυτό?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Σε μερικά αρχεία το Rapget δεν ολοκληρώνει το download αλλα τα αποθηκεύει σαν προσωρινα (δηλαδή με καταληξη .rg)... ξέρει κανείς το γιατί?Δεν έχω βάλει open ssl kai rapget fix... έχει να κάνει με αυτό? Εγω εχω βαλει μονο το rapgetfix και δεν μου το εχει κανει ποτε...
arisgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Exo premium account sto rapidshare ki eixa mazepsi mexri xthes giro sta 11800 pontous toys opoious den ixa akoma xrisimopoiisei gia ena free mina akoma.Simera to proi oi pontoi koitao exoun eksafanisti !!Oi 10000!!Xoris kan na mou exei prostethi kan o minas!!Mipos kseri na mou pei kaneis giati simbeni ayto??Exei symbei se kanenan allon?? προφανως καποιος ειχε η βρηκε τον κωδικο σου και εκανε νεο premium account. αυτο παθαινουμε οταν δινουμε τους κωδικους σε ατομα που δεν ειναι εμπιστα.
redxiii Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ρίξτε μια ματιά και σ' αυτό: http://www.my-guides.net/en/content/view/21/26/
aGka8l Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 εγω να ρωτήσω κατι που παλιά εκανε το rapget μπορώ να βαζω τα λινκς και να κατεβαίνει κάθε λινκ στην ωρα του?δλδ να κατεβεί το ενα και το αλλο μετά απο μια ωρα ξέρω γω δλδ το μόνο cheat θα ναι να προσπερνάει το εικονιδιακι
patrickdrd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 να προσπερνάει το εικονιδιακι Τι εννοείς με αυτό;
MasterX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 εννοεί να μην χρειαζεται να πληκτρολογεί ο ίδιος τους χαρακτήρες ασφαλείας που πρέπει να εισάγει ένας free user πριν το κατέβασμα κάθε αρχείου...
MesmerizingGirl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εφτασε αισίως τα 125 λεπτά η αναμονή Oso paei kai xeirotera...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα