MesmerizingGirl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 i kaneis ena disconnect-connect,pairneis nea ip kai ksekinas pali na katevazeis.kai an exeis router:ena svisimo tou,ipomoni 3 lepta,anoigma kai pali exeis nea ip. an pali den 8es kaneis xeirokintita ola afta alla aftomata psaksou ligo parapano. i pi8anotita na apoktiseis kati eksartatai apo to poso poli to 8eleis... Kapoies fores isws xreiastei na sbiseis kai ta cookies.
sattip Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 υπαρχει προγραμμα που να κατεβαζει ολοκληρους φακελους rapidshare αυτοματα?
mithrid Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Kapoies fores isws xreiastei na sbiseis kai ta cookies. εγω μεχρι τωρα δεν χρειαστηκε να σβησω cookies.σβηνω απλα τον router και σε κανενα λεπτο τον ξανανοιγω και μπορω να κατεβαζω ξανα rapids-files χρησιμοποιωντας τον grabber.
MesmerizingGirl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 εγω μεχρι τωρα δεν χρειαστηκε να σβησω cookies.σβηνω απλα τον router και σε κανενα λεπτο τον ξανανοιγω και μπορω να κατεβαζω ξανα rapids-files χρησιμοποιωντας τον grabber. Λιγες φορες μεν,αλλα εχει συμβει, να μην αρκει το reset του router.Δεν ξερω γιατι.Παντως σε αυτη την περιπτωση πιανει το σβησιμο των cookies.
mithrid Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μηπως γνωριζει κανεις,γιατι δεν πιανει το usdownloader σε μενα?νομιζω οτι φταει το γεγονος οτι δεν μπορω να βρω τον router μου στις ρυθμισεις του routercontrol.τι κανω σε αυτη την περιπτωση?εχω ενα speedtouch με στατικη Ip-vivodi.
tonypapadovic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ενημερωτικά, σήμερα το πρωί ο mozilla που πέταξε μήνυμα για αναβαθμισμένη έκδοση flashgot, την έκανα και μετά δεν συνεργαζόταν με το flashget. Πατούσα "flashgot επιλογή" στα rapidshare links και δεν γινόταν τίποτα. Επέστρεψα στην ακριβώς προηγούμενη έκδοση και όλα καλα.
JOUN Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ενημερωτικά, σήμερα το πρωί ο mozilla που πέταξε μήνυμα για αναβαθμισμένη έκδοση flashgot, την έκανα και μετά δεν συνεργαζόταν με το flashget. Πατούσα "flashgot επιλογή" στα rapidshare links και δεν γινόταν τίποτα. Επέστρεψα στην ακριβώς προηγούμενη έκδοση και όλα καλα. Ακριβως το ιδιο εκανε και σε μενα.Ακομα και οταν εβγαζε την "flashgot επιλογη"δεν δουλευε.Καλα δεν το δοκιμαζουν πριν το βγαλουν? Eχεις IDM η μου φαινεται?
tonypapadovic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Flashget έχω πολύ καιρό τώρα. Και φυσικά έχεις δίκιο Nomike αλλά ειδικά με mozilla related stuff δεν μου έχει ξανατύχει σε ενημέρωση.
greekboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 pos girizoume stin proigoumeni ekdosi tou flashgot?
JOUN Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 pos girizoume stin proigoumeni ekdosi tou flashgot? Kανουμε απεγκατασταση την καινουρια εκδοση(Εργαλεια-Προσθετα-flashgot απενεργοποιηση)επαννεκινηση τον mozilla,και βαζουμε την προηγουμενη(εγω την βρηκα εδω:http://dl.phazeddl.com/658736/FlashGot_0.5.97.02/freewarelot
tonypapadovic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εγώ την βρήκα από εδώ, χωρίς απεγκατάσταση αυτής που έβαλα (της πιο καινούριας δηλαδή) https://addons.mozilla.org/firefox/220/history/
ts00ts00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Mias kai mou edwse enas filos premium, dokimasa to flashget. Ebala arketa pragmatakia to bradu na kateboun k twra pou ksupnhsa, merika den katebainoun katholou. To periergo einai oti 2 arxeia apo auta pou eixe ksekinhsei emeinan sto 99 k 58% antistoixa, an paw sto site leei oti exw balei polla lathos password apo auth thn IP. Allaksa pali, disconnect, esbhsa cookies, restart ekana, tpt. Pws tha to balw na ta sunexisei gia na mhn ta xasw ? Oti kainourgio balw apothikeuei mexri 5 KB, parapanw h parakatw oxi. Stis ruthmiseis den peiraksa tpt Flashget se windows XP, USB Sagem F@st 800 to modem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα