Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε jodi, υπάρχει και αυτό εδώ το thread για το paypal, όπου μπορείς να μάθεις πάρα πολλά πράγματα διαβάζοντάς το...

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάντως το account σου χωρίς να περιμένεις την Παρασκευή, εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα, επι τόπου έφτιαξα accoun στο paypal και πλήρωσα το rs!

Η διαδικασία που περιγράφεις λέγεται verify και είναι για να μπορείς να τραβήξεις περισσότερα λεφτά από την κάρτα σου, κάτι τέτοιο, μπορείς να αρχίσεις να πληρώνεις!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι στις 25/12 αγόρασα μαζι με ένα φίλο, ένα Premium λογαριασμο στο .com για 6 μήνες... Η διαδικασία ήταν πιο εύκολη απ' ότι περίμενα και δεν χρειάστηκε να γίνει κάποιος έλεγχος στην κάρτα μου (αν πας πρωτα στο Paypal να γραφτείς, όπως περιέγραφε κάποιος φίλος πιο πριν ). H κάρτα είναι χρεωστική (Alphabank Enter (Visa)) και την έβγαλα για τέτοιες αγορές...

Aπλώς, από το Rapidshare πάτησα το κουμπι αγοράς 6μηνου λογαριασμού μεσω Paypal, με μετεφερε στο Paypal, έδωσα τα στοιχεία της κάρτας μου και αμεσως στο e-mail μου ήρθαν οι κωδικοί.... ΑΜΕΣΑ! Ούτε verify ούτε τίποτα..

Δημοσ.

9. Feb. 2007

The traffic limit of 20 GB has been risen to 25 GB again. Of course we will keep the low prices in the future as well, including new features and more bandwidth. It is important to us that our customers are happy. If you have ideas on how we can improve RapidShare even more, please do not hesitate to write us an e-mail

Από: http://rapidshare.com/en/news.html

Δημοσ.

Έλα μωρέ και το 20 μας ψιλοέφτανε,

πόσα να κατεβάσουμε κάθε μέρα;

Υπάρχουν και τα torrents εξάλλου...

Αυτοί που είχαν πρόβλημα ήταν αυτοί που μοιράζονται το λογαριασμό...

Δημοσ.

In the last 5 days you have downloaded 0 MB.

Και είμαστε 2 άτομα....!!!

Εγώ σήμερα δεν κατέβασα τίποτα απο το .com αλλά μόνο απο το .de... Ούτε και ο φίλος πρέπει να κατέβασε πολλά αυτές τις μέρες και με την αύξηση του ορίου πήγαμε στο 0 MB.. Χτες μου έδιχνε 12+ MB...

Πρέπει κάποια στιγμή να δοκιμάσω να φτιάξω το κατεβαστήρι που σκεφτόμουν.....

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα την καλησπερα μου σε ολα τα μελη του φορουμ. Με την υποθεση ενεργοποιηση λογαργιασμoς σε paypal & επειτα συνδρομη σε Rapidshare ο φακελος εκλεισε. Περιττο να πω πως η βοηθεια σας ηταν κατι παραπανω απο καταλυτικη στο θεμα που με απασχολουσε. Σας ευχαριστω ολους για την διαθεση που ειχατε να βοηθησετε. Προτεινω ανεπιφιλακτα μια συνδρομη στην εν λογο υπηρεσια. Καλη συνεχεια. Ευχαριστω και παλι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...