Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέει για 20γιγα στις 5 μέρες... Ανα πάσα στιγμή σου λέει πόσα έχεις κατεβάσει τις τελευταίες 5 μέρες...

Αν αυτη τη στιγμή (Κυριακή 20:13) εγω ξεπεράσω το όριο των 20 γίγα, μέχρι τις 1 η ώρα απόψε (δηλαδή 1 ξημερώματα Δευτέρας, που αλλάζει η ημέρα γι'αυτούς), δεν θα μπορώ να κατεβάσω τίποτε, καθώς τις 5 τελευταίες ημέρες (που είναι από την Τετάρτη 31/1 που μας πέρασε έως σήμερα Κυριακή 4/2). έχω καλύψει το όριο...

Στις 1 απόψε που θα αλλάξει η ημέρα, οι 5 τελευταίες ημέρες θα γίνουν από Πέμπτη 1/2 έως Δευτέρα 5/2 (θα πάψει να υπολογίζεται η Τετάρτη) και ουσιαστικα από τα 20 γιγα θα αφαιρεθούν τα γιγα που κατέβασα την Τετάρτη...

Π.χ. αν την Τετάρτη εγώ είχα κατεβάσει 3.2 γίγα, αυριο Δευτέρα θα μπορώ να κατεβάσω μέχρι τόσα (3.2γίγα) μέχρι να ξαναμπεί το όριο...

Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ το όριο που έβαλαν... Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος...

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο απ'όλα;

Το πρώτο (20 gb σε 5 μέρες) το λέει στο help,

το δεύτερο (πόσα έχεις κατεβάσει τις τελευταίες 5 μέρες) στην κεντρική σελίδα του premium account σου, μετά το login

Δημοσ.
Ποιο απ'όλα;

Το πρώτο (20 gb σε 5 μέρες) το λέει στο help,

το δεύτερο (πόσα έχεις κατεβάσει τις τελευταίες 5 μέρες) στην κεντρική σελίδα του premium account σου, μετά το login

Ευχαριστω.Για τις 5 τελευταιες μερες μου λεει 6597 MB.Οποτε μεχρι τα 20γιγα εχω αλλα 13+ γιγα χωρις διακοπη και αυριο θα εχω αλλα 4 γιγα μειον οσα κατεβασω αποψε ????

Δημοσ.

στο πρώτο σωστός, όσο για το δεύτερο αύριο θα έχεις 6597 μείον ότι κατέβασες την 5η μέρα προς τα πίσω,

κάθε φορά θα αφαιρείται η τελευταία μέρα προς τα πίσω, κατάλαβες;

Δημοσ.
στο πρώτο σωστός, όσο για το δεύτερο αύριο θα έχεις 6597 μείον ότι κατέβασες την 5η μέρα προς τα πίσω,

κάθε φορά θα αφαιρείται η τελευταία μέρα προς τα πίσω, κατάλαβες;

Μαλλον....Δηλαδη μειον οτι κατεβασα και κατεβασω σημερα.Σωστα ???? Η αλλαγη ημερομηνιας πιανετε με τα ελληνικα δεδομενα ???

Δημοσ.
Ολα τα ελληνικά links για rapidshare είναι της πλάκας απορώ γιατί τα προτιμούν κάποιοι συνέχεια οι servers τους είναι πεσμένοι!
Ρε ταρατσα μας δουλευεις? Εχεις παρει στην σειρα τα forum και κανεις copy paste το ιδιο κατεβατο? Στο insomnia 4 post εχεις και τα 4 ειναι το ιδιο πραγμα, το ιδιο και στο myphone και δε ξερω και εγω που αλλου, λες και προσφερεις κατι αν το εμπεδωσουμε.
Δημοσ.

Τι καινούργιο κόλπο έκαναν ρε παιδιά και εδώ και καμιά ώρα το flash get σταμάτησε να κατεβάζει; Με ΙΕ συνεχίζω όμως να κατεβάζω κανονικά.

Μέχρι και μια ώρα πριν κατέβαζα και με το flash get μια χαρά. Ξαφνικά δεν μπορεί να κατεβάσει τίποτα.

Δημοσ.

Μάλλον κάποιο πρόβλημα παίζει με τα links.

Αυτά που ήθελα να κατεβάσω ξεκινάει σε όλα ο αριθμός από 147 και σε μερικά από 148

πχ http://rapidshare.com/files/'>http://rapidshare.com/files/14751563/

http://rapidshare.com/files/14806634/

Αλλα links τελικά κατεβαίνουν κανονικά.

Τώρα τι παίζει με αυτά και κατεβαίνουν μόνο με ΙΕ δεν ξέρω.

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα την καλημερα μου σε ολους τους χρηστες του φορουμ. Πριν αναφερθω στα θεματα που με απασχολουν, να δωσω πολλα συγχαρητηρια στον χρηστη που πηρε την πρωτοβουλια και ανοιξε το παρον topic. Ειναι πολυ ευχαριστο & χρησιμο να υπαρχει μια ομαδα ατομων που μοιραζεται καθημερινα σχολια, αποριες γυρω απο το κομματι rapidshare.

Μετα απο αυτη την μικρη εισαγωγη, λεω να περασω σιγα σιγα στο θεμα που με απασχολει. Πριν απο περιπου 5 ημερες εκανα την εγγραφη μου στο "pay pal" επειτα απο ενα 10ημερο ψαξιματος, γιατι ηθελα να σιγουρευτω τοσο για την υπηρεσια οσο και για την καρτα που θα αποφασιζα να χρησιμοποιησω.

Για να μην τα πολυλογο στην παρουσα φαση ειμαι σε ενα μικρο σταδιο αναμονης το οποιο θα κρατησει μεχρι την Παρασκευη το πρωι, οπου θα χρειαστει να παω στην τραπεζα προκειμενου να μαθω τον 4ψηφιο κωδικο που το paypal θα μου δωσει μεσα απο το λογαργιασμο κινισης της καρτας μου.

Οι αποριες μου ξεκινουν απο αυτο το σημειο και ειναι οι εξης...

1. Εχοντας στα χερια μου τον συγκεκριμενο κωδικο, τι ακριβως χρειαζεται να κανω οταν μπω στο site του pay pal προκειμενου να μπορεσω να κανω την συνδρομη που θελω στο rapidshare? (αν μπορεσει καποιος με αναλυτικα βηματα να μου πει-εξηγησει θα ειναι οτι το καλυτερο)

2. Ας υποθεσουμε οτι το σκελος νουμερο 1 εχει τελειωσει και πλεον μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια pay pal προκειμενου να κανω την συνδρομη μου. Οταν μπω στο rapidshare φανταζομαι θα επιλεξω την διαρκεια της συνδρομης μου και επειτα θα επιλεξω την επιλογη "pay with pay pal". Aπο εκει και περα τι γινεται βρε παιδια? Λογικα δεν θα πρεπει εκτος απο την πληρωμη που θα κανω να λαβω καποιους κωδικους για το rapidshare?

Συγγνωμη που οι ερωτησεις μου ειναι λιγο παιδικου χαρακτηρα, αλλα καλυτερα να ρωτησω ολους εσας παρα να ψαχνομαι μονος! Οσοι χρηστες εχουν κανει συνδρομη τους παρακαλω αν θελουν να με βοηθησουν με τις συγκεκριμενες μου αποριες.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας και την καλη διαθεση για ενημερωση.

Δημοσ.

Καλώς ήρθες φίλε jodi και καλώς ήρθες στον κόσμο του rapidshare!

Κοίτα γενικά η διαδικασία είναι πανεύκολη, αν και πάει καιρός, αυτή η εντύπωση μου έχει μείνει. Όσον αφορά την πρώτη ερώτηση, όταν παρεις τον λογαριασμό σου θα δεις έναν τετραψήφιο κωδικό ως τον "όνομα" μιας συναλλαγής κόστους 1,5Ε. Όταν θα πάρεις τον κωδικό αυτό θα πας στο paypal και θα πατήσεις μία επιλογή πάνω αριστερά που λέει enhance paypal ή κάτι τέτοιο (ας μη διορθώσει κάποιος εδώ!).

Για την 2η ερώτηση πατάς pay with paypal, θα σε πάει σε μια σελίδα paypal που θα βάλεις το email σου και τον κωδικό σου, μετά θα σου βγάλει μια σελίδα εξακρίβωσης της συναλλαγής αλλά και του αριθμού της κάρτας σου και θα πατήσεις pay. Αυτό ήταν! Τότε θα σε πάει σε άλλη σελίδα και θα σου δώσει τους κωδικούς σου.

Εύκολο είναι πάντως μην τρομάζεις! Τα δύσκολο βήμα είναι να πάρεις την απόφαση και να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...